Διευρυμένη συνεδρίαση του Τοπικoύ Συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καρπάθου

Με απόφαση του Δημάρχου Ιωάννη Νισύριου συνεδριάζει σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2020, στις 11.00, το Τοπικό Συντονιστικό όργανο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καρπάθου με θέμα των συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Εκτός από τον Δήμαρχο, την Έπαρχο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τους διοικητές των Σωμάτων που υπηρετούν στο νησί, καθώς και τους επιστήμονες, εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και υπηρεσιών, που συμμετέχουν στη σημερινή συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου ο Δήμαρχος έχει προσκαλέσει τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης, Χρήστο Κατσάνη και Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, όπως και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Καρπάθου, Γιώργο Χατζηκουτσό, που εκπροσωπεί τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του νησιού.

Το Συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας είναι οκταμελές, συγκροτήθηκε στις 20 Μαρτίου 2020, με Πρόεδρο τον Δήμαρχο Καρπάθου και αναπληρωτή τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών.

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ, για ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κάρπαθο, η σημερινή διευρυμένη συνεδρίαση κρίνεται εξαιρετικά σημαντική.