Σωματείο ΤΑΧΙ Καρπάθου: "Έχουμε γίνει ένας περιφερόμενος θίασος"

Σωματείο ΤΑΧΙ Καρπάθου: "Έχουμε γίνει ένας περιφερόμενος θίασος"

Επαγγελματίες αυτοκινητιστές, μέλη του Σωματείου ΤΑΧΙ Καρπάθου, επικοινώνησαν με τα Καρπαθιακά Νέα για να δηλώσουν τη δυσαρέσκεια και την έντονη αγανάκτηση τους με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από την μεταφορά τους στη νέα πιάτσα, πίσω από το δημαρχιακό μέγαρο του νησιού.

Όπως αναφέρουν στα Καρπαθιακά Νέα, ο Δήμος αν και έχει πάρει απόφαση εδώ και έναν μήνα για τη νέα θέση δεν έχει φροντίσει τα απαραίτητα ώστε να υπάρχει πιάτσα! Η μεταφορά τους έγινε την Τρίτη 2 Μαϊου 2023 και στο σημείο δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα. Ούτε κουβέντα για ένα παγκάκι που θα έπρεπε να τοποθετηθεί για τους πελάτες που περιμένουν ένα ταξί.

Σήμερα το πρωι εκεί ήταν έγιναν πολλές συζητήσεις, στην πιάτσα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου και το τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου. Ωστόσο και πάλι το θέμα των διαγραμμίσεων δεν λυνόταν. Μέχρι που επικοινώνησε με το Σωματείο ΤΑΧΙ Καρπάθου ο αντιδήμαρχος κ. Δήμαρχος και τους ανέφερε όπως υποστηρίζουν ότι υπάρχει απόφαση από το δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρπάθου όμως δεν εστάλει, όπως θα έπρεπε από το γραφείο του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου για επικύρωση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Οι επαγγελματίες των ΤΑΧΙ της Καρπάθου είναι απογοητευμένοι με την κατάσταση έφυγαν από την παλιά πιάτσα και δεν έχουν που να σταθούν. “Να μαλώνουμε με τους οδηγούς που θέλουν να παρκάρουν; Και οι άνθρωποι δεν έχουν άδικο. Καταντήσαμε περιφερόμενος θίασος” αναφέρουν με λύπη στα Καρπαθιακά Νέα.

3.5.2023

Καρπαθιακά Νέα