Στηβ Καπετανάκης: Είμαι σίγουρος, το ζεύγος Hanks κέρδισαν οι παραλίες και η θάλασσα της Καρπάθου

Στηβ Καπετανάκης: Είμαι σίγουρος, το ζεύγος Hanks κέρδισαν οι παραλίες και η θάλασσα της Καρπάθου

Λίγο έξω από το λιμάνι του Διαφανίου παραμένει έως αυτή την ώρα το σκάφος MARGARITA, του διάσημου ηθοποιού Tom Hanks, ενώ το γιότ LIBRA, που τους συνόδευε, αναχώρησε από το πρωί.

Ο Tom Hanks με τη σύζυγο του Rita Wilson και ένα φιλικό τους ζευγάρι πραγματοποίησαν διήμερη εξόρμηση στην Κάρπαθο και χθες το βράδυ περπάτησαν, γνώρισαν και δείπνησαν στην απέριττη δεσποτική Όλυμπο.

Ο ξενοδόχος-επιχειρηματίας, Στηβ Καπετανάκης, ο οποίος διέθεσε αλλά και οδήγησε το νέο του van, για να μεταφέρει τον Tom Hanks, τη σύζυγό του Rita Wilson και το φιλικό τους ζευγάρι από το Διαφάνι στην Όλυμπο και να τους επιστρέψει στα σκάφη τους, ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα ότι το διάσημο ζευγάρι είχε μελετήσει, είχε πάρει πληροφορίες και γνώριζε αρκετά για την Κάρπαθο αν και ήταν η πρώτη επίσκεψη που πραγματοποιούσαν στο νησί. Αντίθετα το φιλικό τους ζευγάρι είχε επισκεφθεί πριν από χρόνια την Όλυμπο.

Περπάτησαν στα στενά της Ολύμπου και μάλιστα πρόλαβαν και είδαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα από τους μύλους. Στη συνέχεια δείπνησαν στο εστιατόριο Μύλος και γεύτηκαν παραδοσιακές συνταγές της Καρπάθου. Κολοκυθοπούλια, καρπάθικη σαλάτα, μακαρούνες και ένα σωρό από τις σπουδαίες γεύσεις που ξέρει να προσφέρει απλόχερα η Β. Κάρπαθος.

Ο κ. Καπετανάκης μας είπε μάλιστα ότι οι κάτοικοι στάθηκαν διακριτικοί και δεν τους ενόχλησαν. Ωστόσο υπάρχει μια φωτογραφία, που ήδη έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και είναι από τις πιο χαρακτηριστικές του ταξιδιού τους στην Κάρπαθο! Δεν είναι άλλη από το ενσταντανέ με τον εφημέριο της Ολύμπου, παπά Γιάννη Διακογεωργίου, ο οποίος είναι κι αυτός πολύ γνωστός σε όλο τον κόσμο, αν μας επιτρέπεται μια μικρή σύγκριση.

Νωρίτερα, χθες το μεσημέρι, ο Tom Hanks και η σύζυγος του κολύμπησαν σε παραλία λίγο πριν τον Άγιο Νικόλαο Σπόων και όπως ανέφερε στα Καρπαθιακά Νέα ο Στήβ Καπετανάκης «αν κάτι θα τους μείνει αξέχαστο, αυτό είμαι σίγουρος ότι είναι η θάλασσα και οι παραλίες μας».

Ο Καρπάθιος επιχειρηματίας, που ξεκίνησε φέτος τη νέα επιχείρηση με τα private tours, μας εξομολογήθηκε ότι η γνωριμία με τον Tom Hanks έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού, αφού και ο ίδιος έχει σχέση με τις ΗΠΑ. Μάλιστα δεν πήρε χρήματα για την όλη μεταφορά, αφού όπως τόνισε κάθε διάσημος που φτάνει στην Κάρπαθο είναι κέρδος για το νησί έτσι πρέπει να τον φροντίζουμε όπως μπορούμε και χαρακτήρισε τον κ. Hanks ως έναν σπουδαίο άνθρωπο που πατά πολύ γερά στη γη.

27.8. 2023

Καρπαθιακά Νέα