Θεοδόσης Μαστρομηνάς: ""Τι περιμένουν για να δώσουν λύση στο θέμα των δασικών χαρτών;"

Θεοδόσης Μαστρομηνάς: ""Τι περιμένουν για να δώσουν λύση στο θέμα των δασικών χαρτών;"

Μα για πιο τεκμήριο κυριότητας/ιδιοκτησίας μιλάνε;;;;

Όταν κάποιος έχει νόμιμους τίτλους ιδιοκτησίας οικοπέδου/αγροτεμαχίου και μέσα προϋπήρχε νόμιμο κτίσμα/κατοικία η έγινε κατόπιν με πολεοδομική άδεια, έγκριση από το δασαρχείο ως μη δασική έκταση καθώς και από την αρχαιολογική υπηρεσία και ξαφνικά του λέει το κράτος λυπάμαι αλλά το οικόπεδο/αγροτεμάχιο/η και το σπίτι σου η τμήμα αυτού χαρακτηρίζεται δασικό και είτε δεν μπορείς να βγάλεις άδεια για νόμιμη επέκταση η και για καινούργια οικοδομή και για να λύσεις το πρόβλημα σου να χρειάζεσαι δικηγόρο για να κάνεις ένσταση, δεν νομίζετε ότι το κράτος και οι υπηρεσίες του δημιουργούν το θέατρο του παραλόγου;;;;

Καλές οι επιτροπές και οι παρεμβάσεις τους αλλά εδώ το καλύτερο που πρέπει να γίνει είναι να ακυρωθούν αυτοί οι παράλογοι δασικοί χάρτες και η χαρτογράφηση να γίνει με τα πραγματικά δεδομένα επιτόπου με βάση τις νόμιμες ιδιοκτησίες ΑΜΕΣΑ!!! Όλα τα άλλα περιττεύουν διότι διαιωνίζουν την παράλογη κατάσταση και όπως λέγεται “τίποτα το μονιμότερον του προσωρινού”!!!

Συμπέρασμα: οι υπουργοί (όποιοι και αν είναι αυτοί) να παραδεχθούν τα λάθη και να παρέμβουν εδώ και τώρα για το συμφέρον του καθενός μας και των νησιών μας γενικότερα!!!! Όλα τα άλλα είναι φλυαρολογιες!!!!