ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου καλλωπίζει την ΟΛΥΜΠΟ!

ΚΑΡΠΑΘΟΣ: Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου καλλωπίζει την ΟΛΥΜΠΟ!

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου επιχειρεί για το επόμενο τριήμερο 9,10,11/08/2023 στην Δημοτική Κοινότητα Ολύμπου προσπαθώντας για τον καλλωπισμό του χωριού ενόψει του 15 Αυγούστου.

Το γκρουπ εργασίας που απασχολείται αυτό το τριήμερο στην Όλυμπο απαρτίζεται από σχεδόν όλο το έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεση το Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμος Καρπάθου αποτελούμενο από 7 εργαζόμενους στην καθαριότητα και την πυροπροστασία, 1 οδηγό, 1 εναερίτη ηλεκτρολόγο 8μηνης διάρκειας, 1 ηλεκτρολόγο.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή 11/08/2023. Έχουν διαπιστωθεί αρκετές βλάβες στο δίκτυο του δημοτικού φωτισμού που άλλες επισκευάζονται άμεσα (αλλαγή λαμπτήρα) ενώ άλλες χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ παρέμβασης της ΔΕΔΔΗΕ αφού οι βλάβες είναι πάνω από τα φανάρια και σίγουρα στις γραμμές που φέρνουν το ρεύμα στα φανάρια.

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου είναι σε άμεση επικοινωνία και συνεργασία με την ΔΕΔΔΗΕ Καρπάθου και αναμένεται λύση άμεσα στο επόμενο σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά λοιπόν από την πρωτεύουσα του νησιού μας τα Πηγάδια, σειρά έλαβε η κοινότητα Μενετών, Όθους, Πυλών,Σποων, οι οικισμοί Αμμοοπής, Άφιαρτη, Λευκού, Εξήλες Μενετών, Αυλώνα Ολύμπου (αποψίλωση Δημοτικών δρόμων) σειρά θα λάβουν και άλλα χωριά & οικισμοί όπως Μεσοχώρι, Διαφάνι, κλπ

Δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ηλεκτρολόγο εναερίτη προσέλαβε ο Δήμος Καρπάθου πρίν 15 ημέρες και κατορθώσαμε να διεκπεραιώσουμε όλων αυτών των όγκο εργασιών. Βέβαια όπου απαιτείται επανάληψη συντήρησης δημοτικού φωτισμού και σε όποια κοινότητα θα γίνει άμεσα εκ νέου.

Για το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου

Ο Προϊστάμενος

Ιωάννης Φωκά Σακελλιάδης

9.8.2023

Καρπαθιακά Νέα