Βασίλης Πιπέρης προς το Επαρχείο: "Σας επιβεβαιώνω ότι οι πινακίδες εξακολουθούν να παρεκκλίνουν της καθέτου και ορθής τοποθέτησης τους και καμία επιδιόρθωση δεν έχει γίνει ακόμα…"

Βασίλης Πιπέρης προς το Επαρχείο: "Σας επιβεβαιώνω ότι οι πινακίδες εξακολουθούν να παρεκκλίνουν της καθέτου και ορθής τοποθέτησης τους και καμία επιδιόρθωση δεν έχει γίνει ακόμα…"

Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σπόων κ. Βασίλης Πιπέρης απαντά στον προϊστάμενο Τ.Τ.Ε/Π.Ε Καρπάθου Η.Ν.Κάσου, μάλιστα επαλαμβάνει ότι δεν έχει γίνει καμιά επέμβαση στις πεσμένες πινακίδες και στέλνει σημερινή φωτογραφία, 3.3.2022 αναφέροντας χαρακτηριστικά “συνεχίζουν να πέφτουν”.

“Το μόνο που έχω να απαντήσω στον υπογεγραμμένο της άνωθεν ανακοίνωσης είναι ότι χρειάστηκε δυο σελίδες για να απαντήσει στην μια και μόνη πρόταση που δημοσίευσα στα Καρπαθιακα Νέα και τρεις φωτογραφίες.

Ποιος από τους δυο τώρα λαϊκίζει και έχει εμπάθειες φαίνεται από την ανακοίνωση-απάντηση σας, όπως και από την μεταξύ μας επικοινωνία που με ώθησε να προβώ στην δημοσίευση που σας χάλασε τη διάθεση..

Εξάλλου από εσάς δεν έχουμε καμία απαίτηση, ψηφίσαμε και μας αντιπροσωπεύουν άξιος και ικανότατος περιφερειάρχης καθώς και μια δραστήρια έπαρχο και ότι έγινε και γίνετε τα χρωστάμε σε αυτούς και τους ευχαριστούμε.

Εσάς από την θέση σας παρακαλούμε μονάχα να δείχνετε κατανόηση στην κακοτεχνία ή έστω το λάθος και να φροντίζετε με την επιστασία σας και τις γνώσεις σας στα έργα αυτά που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη να μην προκύπτει κοντή ημερομηνία λήξης και λίγη διάρκεια ζωής τους.

Σας επιβεβαιώνω ότι οι πινακίδες εξακολουθούν να παρεκκλίνουν της καθέτου και ορθής τοποθέτησης τους και καμία επιδιόρθωση δεν έχει γίνει ακόμα…

Όταν επιδιορθωθούν θα ευχαριστήσω δημόσια όπως πάντα συνηθίζω..

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κ.προϊστάμενε Τ.Τ.Ε/Π.Ε Καρπάθου Η.Ν.Κάσου και για την «αιχμηρή κατανόηση» που δείξατε στο πρόβλημα της κοινότητας μου με πρωτοκολλημένο δελτίο τύπου του Επαρχείου μας.

«Η καλύτερη κοινωνική παροχή είναι μια καλή δουλειά.»
Μπιλ Κλίντον, 1946-, Αμερικανός πρόεδρος [1992-2000]