Ο Πρωτέας ΚΑΡΠΑΘΟΥ έκοψε την αγιοβασιλόπιτα του!

Ο Πρωτέας ΚΑΡΠΑΘΟΥ έκοψε την αγιοβασιλόπιτα του!

Στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπάθου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καρπαθου-Κάσου κ.κ Αμβρόσιου, του Γραμματέα της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερου π. Δημήτριου Ζαγόρα, του δημαρχεύοντα αντιδημαρχου διοικητικών και οικονομικών Νίκου Πρωτόπαπα, του αντιδήμαρχου παιδείας και τουρισμού Αναστάσιου Μηλιού, του προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου “” Ιαπετός”” Μανόλη Τηλιακού, της διευθύντριας του γυμνασίου Πηγαδιών κας Φωτεινής Βασιλα, των προπονητών ποδοσφαίρου μπάσκετ και τένις καθώς και των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ και και των γονεων τους, ο Πρωτέας έκοψε την αγιοβασιλοπιτα του!

Στον χαιρετισμο του ο πρόεδρος του Πρωτεα, αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, απευθύνθηκε στα παιδιά λέγοντας τους οτι ειναι απαραίτητο να να είναι καλοί μαθητές και καλά παιδιά, για να γίνουν καλοί αθλητές, και για άλλη μια φορά ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του Πρωτέα για διαχρονική συμβολή τους στο Συλλόγο.

Ο Σεβασμιότατος αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία και χαρές για το νέο έτος, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του αθλητισμού και τόνισε ότι πρωταρχική σημασία έχει η συμμετοχή και ότι οι νίκες έπονται.

Η ζεστη βασιλόπιτα, της ωρας μάλιστα, ήταν προσφορά του φούρνου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά!

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρής ο οποίος κερδίζει εκτός απο την αγάπη μας, δυο μήνες δωρεάν στις Ακαδημίες!

Δελτίο τύπου
4.2.2024
Καρπαθιακά Νέα