Χατζηκουτσός: "Έπρεπε να κάμω δημόσια ανάρτηση για να ενδιαφερθεί η δημοτική αρχή για τα λύματα που τρέχουν στον παραλιακό"

Χατζηκουτσός: "Έπρεπε να κάμω δημόσια ανάρτηση για να ενδιαφερθεί η δημοτική αρχή για τα λύματα που τρέχουν στον παραλιακό"

Χθες το απόγευμα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, τα λύματα δεν άντεξαν και βγήκαν στην επιφάνεια του παραλιακού δρόμου στα Πηγάδια Καρπάθου.

Αν και υπήρξε άμεση ενημέρωση της αρμόδιας Υπηρεσίας και της Δημοτικής αρχής του νησιού, όπως υποστηρίζει ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας σήμερα το πρωί και μετά την ανάρτηση του ξεκίνησαν οι προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.

Όπως εξήγησε στα Καρπαθιακά Νέα, το πρόβλημα ξεκινά από τις επιχειρήσεις οι οποίες δεν διαθέτουν λιποσυλλεκτες με αποτέλεσμα τα βουλωματα του δικτύου.

Ο κ. Χατζηκουτσός ανέφερε ότι θα ζητήσει να γίνουν έλεγχοι στα καταστήματα υγειονομικου ενδιαφέροντος και σε εκείνα που δεν έχουν λιποκαθαριστες να επιβληθούν ανάλογες κυρώσεις.

Μάλιστα ρώτα τους υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση σε ποιον θα δώσουμε συγχαρητήρια? Όσο αφορά την ανάπλαση του παραλιακού που μόλις προχθές ανακοινώθηκε  ο κ. Χατζηκουτσός εκφράζει τον εντονοτατο προβληματισμό του για το απαρχαιωμένο υπόγειο δίκτυο που όπως λέει δε φαίνεται να απασχολεί τη σημερινή Δημοτική αρχή.

Στην ανάρτηση του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας αναφέρει:

Ποιός θα εκφράσει την ικανοποίηση του …

για αυτές τις εικόνες … στην παραλιακή οδό των Πηγαδίων; …

 

Μιλάτε {αερολογείτε} για μεγάλα έργα …

την στιγμή που δείχνετε περίτρανα την ανικανότητα σας …

να διαχειριστείτε τα απλά …

 

Ελπίζω σήμερα να πλυθεί ο δρόμος …

Μην τα φάμε στην μάπα … και αποξηραμένα …

 

Την οδό των μηνύσεων πρέπει να συνεχίσω; …

Αν αυτό θέλετε … από μεριάς μου … κανένα πρόβλημα …

 

Μ@@@@@α εσείς … μήνυση εγώ …

Μόνο έτσι θα στρώσει ο κ@@@ς σας …

 

Υπεύθυνοι – ανεύθυνοι …

 

Τα υπόλοιπα στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

 

Ήρεμος είμαι …

 

Ψιτ … αγόρια … να θυμάστε τούτο …

 

Ο δυνατός … είναι πιο δυνατός … όταν είναι μόνος …

 

Καλημέρα …

*******************