Γιάννης Χατζηβασίλης για την υγεία στην Όλυμπο: "Παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε να τον πάτε κάτω, τι είναι οι άνθρωποι..." (VIDEO)

Γιάννης Χατζηβασίλης για την υγεία στην Όλυμπο: "Παίρνεις τηλέφωνο και σου λένε να τον πάτε κάτω, τι είναι οι άνθρωποι..." (VIDEO)

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 είχαμε μία ανταπόκριση με την δημοσιογράφο Λίλιαν Τσουρλη, από την Όλυμπο για το περιστατικό που κατέγραψαν στις 17 Νοεμβρίου με την ξαδέρφη μου Σοφιλλα Νικολάου που έσπασε το πόδι της, και το ασθενοφόρο άργησε τρεις ώρες γιατί είχε κάπου αλλού περιστατικό.

Είπαμε ακριβώς αυτό που συμβαίνει, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό απόσπασμα:

Με την αδερφή μου (μεταφέρθηκε λάθος ), έπαθε το εγκεφαλικό πριν 6 χρόνια στις 6:30 και το Νοσοκομείο μας είπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο να διαπιστώσουν ότι έχει εγκεφαλικο , αν και υπήρχε πανεπιστημιακός γιατρός που τους ανέφερε ότι είναι εγκεφαλικο.
Τελικά μέρα πήγε στο αεροδρόμιο Καρπάθου και έφτασε στο Νοσοκομείο της Κρήτης στις 4 το απόγευμα
Αν ο γιατρός από το νοσοκομείο των Πηγαδιών που επέμενε να έρθει ασθενοφόρο και όχι ελικόπτερο απ’ ευθείας , που έχουμε ελικοδρόμιο, ήταν αδερφή του ,μητέρα του , η παιδι του θα έκανε το ίδιο;
αυτό ήταν ότι χειρότερο που ακόμα εξακολουθεί να μην μπορεί να περπατήσει και είναι στο καροτσάκι μετά από έξη χρόνια.
Κρίμα …
Πριν το ελικοδρόμιο ερχόντουσαν τα ελικόπτερα, και μετά που φτιάχτηκε εδώ και 15 χρόνια δεν έρχονται.
Είπα ότι πάνω από όλα είναι η αξιοπρέπεια του ανθρώπου, η υγεία του, είμαστε Ευρωπαϊκή Ένωση.
ελπίζουμε επιτέλους να έχουμε το δικό μας ασθενοφόρο με οδηγό. Αχρείαστο να είναι αλλά όταν χρειαστεί να μπορούμε να σώσουμε τον συνανθρωπό μας.
Όλα τα νησιά μας , όταν έχουν περιστατικό …κάνουμε το σταυρό μας …
Γιάννης Χατζηβασίλης
10.6.2023
Καρπαθιακά Νέα