Από 06 έως 16 Αυγούστου το 12ο Τουρνουά Μπάσκετ από την Περιφέρεια τον Δήμο και το Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ"

Από 06 έως 16 Αυγούστου το 12ο Τουρνουά Μπάσκετ από την Περιφέρεια τον Δήμο και το Α.Σ. "ΠΡΩΤΕΑΣ"

Από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου εγκρίθηκε η  διάθεση πίστωσης ποσού 6.200,00€ (με τον ΦΠΑ) του Τμήματος Αθλητισμού και Πολιτισμού και προτίθεται να συνδιοργανώσει με τον Δήμο Καρπάθου, το 12ο τουρνουά μπάσκετ στην Καρπάθου/Κάσου από 06 με 16 Αυγούστου.

Τα χρήματα της περιφέρειας (6.200,00 €) αφορούν την προμήθεια 500τμ t-shirts μακό και την προμήθεια σε εκτυπωτικό/διαφημιστικό υλικό & προβολή του αγώνα,

Οι δαπάνες αφορούν την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΠΡΩΤΕΑΣ».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 06 με 16 Αυγούστου 2021 στο πλαίσιο του το 12ο Τουρνουά Μπάσκετ στο Επαρχείο Καρπάθου – Κάσου και γίνεται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ Δωδεκανήσου.

Θα είναι η δωδέκατη συνεχή χρονιά της διοργάνωσης που θα διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία. Δεδομένης όμως της τρέχουσας συγκυρίας με την εξάπλωση του COVID 19 (όπως αναφέρεται στη σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας), είναι δυνατή η μετάθεση της σε οποιαδήποτε ημερομηνία έως και το τέλος του 2021 με αποστολή εγγράφου από το σύλλογο πριν την έναρξη της παρούσας δράσης. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καλύψει συνολικά την αθλητική δράση με το ποσό 6.076,00 ευρώ και οι υπόλοιπες δαπάνες θα καλυφθούν από τον σύλλογο – χορηγίες και τον δήμο Καρπάθου.