Η Aeroitalia ξεκινά τις πτήσεις Μπέργκαμο-Κάρπαθος από 3 Ιουλίου 2023

Η Aeroitalia ξεκινά τις πτήσεις Μπέργκαμο-Κάρπαθος από 3 Ιουλίου 2023

Η νέα ιταλική αεροπορική εταιρεία Aeroitalia θα επεκτείνει το δίκτυο των προορισμών της από το αεροδρόμιο του Μπέργκαμο, του Μιλάνο, τους καλοκαιρινούς μήνες, με στόχο τα ταξίδια διακοπών.

Ο αερομεταφορέας θα πραγματοποιεί πτήσεις και σε ελληνικούς προορισμούς σε Ηράκλειο, Κάρπαθο, Μύκονο και Ζάκυνθο. Πιο συγκεκριμένα ήδη έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα της αεροπορικής για την Κάρπαθο. Ξεκινά 3 Ιουλίου η πτήση θα έχει διάρκεια 3 ώρες και 5 λεπτά. Στο προγραμματισμένο πλάνο υπάρχουν δρομολόγια  Δευτέρα και Παρασκευή, ενώ μέχρι το τέλος Αυγούστου 2023 προβλέπονται 20 πτήσεις.

Η αεροπορική εταιρεία ξεκίνησε το 2022, από έναν πρώην σύμβουλο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας, τον Francesco Gaetano Intrieri, ο οποίος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της AeroItalia. Η AeroItalia υποστηρίζεται οικονομικά από τον Germán Efromovich, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της AeroItalia, και ο οποίος ήταν προηγουμένως ιδιοκτήτης της κολομβιανής αεροπορικής εταιρείας Avianca, και από έναν Γάλλο τραπεζίτη ονόματι Marc Bourgade (πηγή wikipedia.org)

6.4.2023

Καρπαθιακά Νέα