Επετειακοί Αγώνες Σκοποβολής στη μνήμη του γιατρού Ιωάννη Βασιλειώτη από τον Α.Σ.Ο.Λ. στην Κάρπαθο

Επετειακοί Αγώνες Σκοποβολής στη μνήμη του γιατρού Ιωάννη Βασιλειώτη από τον Α.Σ.Ο.Λ. στην Κάρπαθο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΙΑΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ.

• ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 ΩΡΑ 12:00 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΟΘΟΥΣ)-ΚΕΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΘΟΥΣ.

• ΚΥΡΙΑΚΗ 17/7 ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ & ΔΩΡΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Ο Γιάννης Βασιλειώτης ήταν ο φίλος μας, ο συμμαθητής μας, ο συγχωριανός μας, ο συναθλητής μας, αν και δεν ήταν στο αθλητικό δυναμικό του Ομίλου μας αισθανόμαστε ολόψυχα την ανάγκη να τον τιμήσουμε και να διοργανώνουμε κάθε χρόνο εις μνήμη του, τους σκοπευτικούς αγώνες ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με ετήσια κατάταξη και βράβευση των αθλητών που θα διακριθούν κατά τον μήνα Δεκέμβριο κάθε έτους.

Ο Γιάννης μας είχε αφιερώσει πολύ προσωπικό χρόνο του για συμμετοχή σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, ως αθλητής του σκοπευτικού ομίλου Ψαχνών.

Ο Γιάννης ήταν ένας αθλητής «στολίδι» για την Ελληνική Σκοποβολή, πάντα χαμογελαστός τόσο όταν ασκούσε το αγαπημένο του χόμπι την σκοποβολή αλλά και όταν εξασκούσε το επάγγελμα του ως Ιατρός. Γιάννη μας η απώλεια σου αφήνει ένα μεγάλο κενό σε εμάς, στους φίλους σου, την οικογένεια σου αλλά και τους συγχωριανούς σου για αυτό ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησης μας για σένα θα σε θυμόμαστε για πάντα και θα διοργανώνουμε εις μνήμη σου τους δικούς σου αγώνες σκοποβολής ΒΑΣΙΛΕΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ομοίως ότι ο Σκοπευτικός Όμιλος Ψαχνών θα πραγματοποιήσει παράλληλα με τον δικό μας αγώνα , αγώνα Compak Sporting την 17/07/2022 στο σκοπευτήριο Μαλακάσας.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σκοπευτικού Ομίλου Λασιθίου – Ομάδα Καρπάθου.