Άγριες Μέλισσες: Ο δικαστής της Ελένης αποκαλύπτει ότι η Μυρσίνη δεν θα αντέξει

Άγριες Μέλισσες: Ο δικαστής της Ελένης αποκαλύπτει ότι η Μυρσίνη δεν θα αντέξει

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης (15/4) στο Open μίλησε ο τηλεοπτικός δικαστής της Λενιώς στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», Μανώλης Γεραπετρίτης και αποκάλυψε τι θα γίνει στην δίκη που κάνουν Δρόσω και Ασημίνα στον Νικηφόρο, για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Το μυστικό των τριών αδελφών Σταμίρη έχει αποκαλυφθεί και κινδυνεύουν να οδηγηθούν σε άλλη μια δίκη. Από την άλλη, η αποκάλυψη του δολοφόνου του Θέμελη θα φέρει νέα δικαστήρια στον τρίτο κύκλο με τον Δούκα να κρίνεται από τη δικαιοσύνη;

Ο ηθοποιός Μανώλης Γεραπετρίτης είπε στην κάμερα του «Ευτυχείτε»: «Θα υπάρχει μία μεγάλη διαμάχη χειρότερη από ότι υπάρχει τώρα ανάμεσα στην Δρόσω και την Ασημίνα, έχοντας στο κέντρο το παιδί. Και αυτή η διαμάχη θα φέρει πολλά ανατρεπτικά αποτελέσματα, τα οποία ο κόσμος δεν περιμένει να δει. Ο Κωνσταντής ερωτεύτηκε σφόδρα τη Δρόσω οπότε θα υποστηρίξει τη Δρόσω και θα πάει ενάντια στον αδελφό του. Η Δρόσω θα έχει ένα φοβερό σύμμαχο για να μπορέσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Η Μυρσίνη είναι μία σκληρή γυναίκα. Μία μάνα που έχει περάσει όμως πολλά και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες, κάποια στιγμή δεν αντέχει και ξεφεύγει. Η Ρίζω είναι ενήμερη για όλα και το σωστό είναι να καταθέσει την αλήθεια αφού εκείνη την πήρε εγκυμονούσα τη Δρόσω. Έχω την αίσθηση ότι τελικά οι δύο αδελφές θα πρέπει να ενωθούν. Πιστεύω ότι οι δύο αδερφές έχουν τον πρώτο λόγο, ο Νικηφόρος έρχεται δεύτερος γιατί εκείνος δημιούργησε όλο αυτό το σκηνικό. Η αίσθησή μου είναι ότι ανάμεσα στις δύο αδελφές θα παιχτεί το ποιος θα πάρει την επιμέλεια του παιδιού».