Ακυβέρνητη η Τουριστική Επιτροπή Δήμου Καρπαθου. Παρέμβαση του πρώην προέδρου Νίκου Λύκου

Ακυβέρνητη η Τουριστική Επιτροπή Δήμου Καρπαθου. Παρέμβαση του πρώην προέδρου Νίκου Λύκου

Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Καρπάθου πρέπει να ενημερωθούν όλοι για την κατάσταση που έχει ως εξής:

Στις 29/09/2021 δήλωσα παραίτηση από την οικονομική επιτροπή (η οποία δεν έγινε δεκτή όπως προβλέπει ο νόμος την επόμενη και έγινε και συνεδρίαση πράγμα το οποίο δεν ισχύει), από Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και από όλες τις υπόλοιπες θέσεις που κατείχα στο Δήμου Καρπάθου.

Βέβαια θέλω να πω συγκεκριμένα για την Τουριστική Επιτροπή όπου υπάρχει και το πρόβλημα.

Ενώ είχα δηλώσει την παραίτηση μου και όχι μόνο εγώ αλλά ακόμα τρία μέλη της επιτροπής:

Ελκε Σουμαχερ -Μαργετης, Αντιπρόεδρος

Φελλουζη Ευαγγελία, τακτικό μέλος

Christiane Lehr-Makhouf, αναπληρωματικό μέλος

ποτέ δεν έγινε η αντικατάσταση μας (να υποθέσω ότι τους νοιάζει τόσο για ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ που ακούγεται τον τελευταίο καιρό )

Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκροτηθεί σε συνεδρίαση η Επιτροπή και να μην μπορούν τα μέλη να πάνε στις σημαντικές εκθέσεις που υπάρχουν του ερχόμενους δυο αυτούς μήνες.

Τέλος να πω ότι το μόνο που έγινε ήτανε να έρθει θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για επιστροφή της κυρίας Νταργακη μετά από αίτημα της μέσα σε μια νύχτα και χωρίς να το ξέρει κανένας

Παρόλαυτα δεν λύθηκε το θέμα της σύγκλησης της Τ.Ε, στην άτυπη συνεδρίαση που είχαμε χθές 1/11/2021, στην οποία ήταν παρών κατόπιν πιέσεων να παρευρεθεί ο Γ.Γ. του Δήμου κος Γιώργος Λιάγκας ο οποίος δήλωσε άγνοια και των παραιτήσεων, και οποιουδηποτε θεματος της Τουριστικης Επιτροπης.

Τα σχόλια και οι σκέψεις δικές σας

Νίκος Λύκος

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καρπάθου