Γ. Αναστασιάδης - Μ. Μανωλάκης - Μ. Φελλουζής. Ποιος Δήμαρχος αξίζει για την Κάρπαθο;

Γ. Αναστασιάδης - Μ. Μανωλάκης - Μ. Φελλουζής. Ποιος Δήμαρχος αξίζει για την Κάρπαθο;

“Πρόοδος Καρπάθου”, με υπ. Δήμαρχο τον Μιχάλη Φελλουζή, “Καρπαθιακή Ένωση” του Μιχάλη Μανωλάκη και “Η ΚΑΡΠΑΘΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”, με επικεφαλής τον Γιώργο Αναστασιάδη. Αυτές είναι οι τρεις παρατάξεις που προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Καρπάθιων και διεκδικούν την ψήφο μας.

Πρόκειται για δυο επιχειρηματίες με οικογενειακή διαδρομή στην πολιτική ιστορία της Καρπάθου και έναν γιατρό με έντονο ενδιαφέρον και παρουσία για τα κοινά. Ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνολική εικόνα των 3 παρατάξεων, πιο απλά με δεδομένο ότι χρειάζονται τουλάχιστον 63 άνθρωποι ώστε να υπάρξει συνδυασμός για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, μετράμε συνολικά  188 Καρπάθιους οι οποίοι θα διεκδικήσουν έναν σταυρό!

Τουλάχιστον 188 συμπατριώτες μας, αρκετοί από αυτούς που σήμερα βρίσκονται στο Δημοτικό Συμβούλιο της Καρπάθου, επιθυμούν να βάλουν πλάτη και να  βοηθήσουν το νησί!

Εύλογο το ερώτημα, που ήταν αυτοί οι πολίτες, από πια θέση και τι υπηρεσίες προσέφεραν μέχρι σήμερα στην Κάρπαθο;

Περιμένουμε να διαβάσουμε τις ιδεολογικές αρχές-αξίες, τις προθέσεις τους, τα προγράμματα, τους στόχους τους και κυρίως τις δεσμεύσεις τους. Και να συγκρίνουμε τις δυνάμεις που μας παρουσιάζουν.

Πάντως ας σημειώσουμε ότι οι φωνές που ακούσαμε στα κρίσιμα θέματα που απασχόλησαν και εξακολουθούν να απασχολούν την Κάρπαθο είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Μανώλης Δημελλάς

                                       

 

4.6.2023

Καρπαθιακά Νέα