Σπουδαία διάκριση για τον Κασιώτη δημοσιογράφο Αντώνη Καραγιαννάκη! Βραβεύτηκε από το ίδρυμα Μπότση

Σπουδαία διάκριση για τον Κασιώτη δημοσιογράφο Αντώνη Καραγιαννάκη! Βραβεύτηκε από το ίδρυμα Μπότση

Στον συμπατριώτη μας, Κασιώτη, Αντώνη Καραγιαννάκη, δόθηκε φέτος ειδικό βραβείο δημοσιογραφίας ιδρύματος Μπότση για το δημοσογραφικό έργο του! Η εξαιρετική και πολύ σπουδαία διάκριση αποτελεί αναγνώριση για το σύνολο του έργου του και είναι τιμή για την Κάσο και την Κάρπαθο.

Ο Αντώνης Καραγιαννάκης εδώ και πολλά χρόνια διακρίνεται για το ήθο και τη συνέπεια του στην έντυπη δημοσιογραφία ωστόσο ο μεγάλος έρωτας του είναι το ραδιόφωνο! Τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει για την πρωτότυπη εκπομπή του “ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ”, εκπομπή της ΕΡΤ αφιερωμένη σε όλους τους ναυτικούς μας.  

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΤΣΗ για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΑΥΤΗ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ  Μ Α Ν Ο ΜΟΥ!

Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά για την διάκριση και επιβράβευση της προσπάθειας μου επί σειρά ετών στη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο που αγαπώ πολύ!
Η εκπομπή «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» Καλές Θάλασσες από την ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Η Φωνή Της Ελλάδας – ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ Ελληνική Ραδιοφωνία (ΕΡΑ-ΕΡΤ) ΕΡΤ είναι αφιερωμένη σε όλους τους ναυτικούς μας που πάλεψαν και παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο αψηφώντας κινδύνους και καταστάσεις για ένα καλύτερο αύριο φέρνοντας έτσι την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία στην κορυφή του παγκόσμιου Χάρτη.
Ως πρώην ναυτικός και νησιώτης από την ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΣΟ κατάφερα και πάντρεψα τις δυο μου αγάπες: τη θάλασσα και τα βαπόρια με τη δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο.
Έτσι κάθε πρωί για μια ώρα μας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε απίθανες ιστορίες από φοβερούς ανθρώπους οι οποίοι έφαγαν και τρώνε ακόμα τη θάλασσα με το κουτάλι.
Μας περιγράφουν τι είναι η θάλασσα γι’ αυτούς, γιατί μπήκαν στα καράβια και στη ναυτιλία, μοιράζονται μαζί μας σκέψεις συναισθήματα, προβληματισμούς, απίθανες ιστορίες που μόνο αυτοί έχουν βιώσει.
Είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, όταν λαμβάνουμε μηνύματα, τηλεφωνήματα, φωτογραφίες και βίντεο από τους ναυτικούς μας που οργώνουν τους ωκεανούς και τις ΘΑΛΑΣΣΕΣ όλου του κόσμου!
Σας καλώ να συντονιστείτε και να ταξιδέψετε μαζί μας με απίθανες ιστορίες, ειδήσεις και τραγούδια της θάλασσας και των καραβιών.
Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ από τα βάθη της καρδιάς μου το Ίδρυμα Μπότση και την επιτροπή για την διάκριση μου αυτή!
Ευχαριστώ την ΕΡΤ που μου εμπιστεύτηκε αυτήν την εκπομπή, τους συνεργάτες μου, τους διευθυντές μου, τον άγνωστο ΝΑΥΤΗ στον οποίο αφιερώνω αυτό το βραβείο.
Ευχαριστώ όλους τους ναυτικούς ανεξαρτήτως βαθμίδας, τις ναυτιλιακές Εταιρείες, τους φορείς, τους οργανισμούς το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής ΠολιτικήςΥπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους δικούς μου που με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια στον δύσκολο και παράλληλα συναρπαστικό χώρο της δημοσιογραφίας.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και την αγάπη μου στον ΜΑΝΟ μου τον αγαπημένο μου γιο!!
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ και ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
Το ταξίδι συνεχίζεται…
ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ!!!
Ευχαριστώ!!
21.5.2024
Καρπαθιακά Νέα