Νταργάκη-Φελλουζή-Τσαγκάρης : Ανταπόκριση από το Μιλάνο και την BIT!

Νταργάκη-Φελλουζή-Τσαγκάρης : Ανταπόκριση από το Μιλάνο και την BIT!

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρουσίας της Καρπάθου σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού της Ευρώπης.

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που μαζί με την Ευαγγελία και την Δέσποινα μπορούμε επάξια και εκπροσωπούμε το νησί μας μέσω του Δήμου Καρπάθου στην έκθεση BIT Milano.

Το «περίπτερο» μας είναι πλήρως εξοπλισμένο τόσο με έντυπο όσο και οπτικοακουστικό υλικό για να μπορέσουμε να προβάλλουμε το νησί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να έχουμε σημαντικές συναντήσεις με tour operators, δημοσιογράφους και μεμονωμένους επισκέπτες που θέλουν να επισκεφτούν το νησί μας.

Για μένα είναι η πρώτη φορά που παρευρίσκομαι σε μια έκθεση τουρισμού στο εξωτερικό αλλά με την βοήθεια της Δέσποινας και της Ευαγγελίας νιώθω πολύ καλά και χωρίς καθόλου άγχος! Πρέπει να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , υπό την αιγίδα της οποίας συμμετέχουμε, εξασφάλισε την συμμετοχή της στην εν λόγω έκθεση τις τελευταίες εβδομάδες.

Έπρεπε επομένως οι διαδικασίες να προχωρήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για τον λόγο αυτό θεωρώ πως χωρίς τις προσπάθειες των υπηρεσιών του Δήμου, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Παραγυιού και του Δημάρχου κ. Νισύριου δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία μας στην εν λόγω έκθεση!

Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου με όλα τα ραντεβού και τις επαφές που πραγματοποιήσαμε το τριήμερο της έκθεσης.