Δέσποινα Νταργάκη και Φωτεινή Φράγκου, στην μεγάλη τουριστική έκθεση BTM στη Νάπολη

Δέσποινα Νταργάκη και Φωτεινή Φράγκου, στην μεγάλη τουριστική έκθεση BTM στη Νάπολη
Με δική τους προσωπική πρωτοβουλία η Δέσποινα Νταργάκη  και η Φωτεινή Φράγκου, ταξίδεψαν στη Νάπολη και συμμετέχουν στην έκθεση BTM 2023 που ξεκινά τις επόμενες ημέρες!
Μάλιστα με τη βοήθεια από κάποιους επαγγελματίες της Καρπάθου, στην έκθεση Θα δοθεί καρπάθικο κέρασμα στα ραντεβού που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού Borsa Mediterranea del Turismo διεξάγεται στη Νάπολη της Ιταλίας 16, 17 και 18 Μαρτίου 2023. Επαγγελματίες του τουρισμού, από περισσότερες από 180 χώρες, δίνουν σταθερό ραντεβού στην μεγάλη έκθεση της Μεσογείου.

Στις 3 ημέρες των εκδηλώσεων, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αναφέρονται 440 εκθέτες και έχουν διαπιστευθεί 6.000 τουριστικά πρακτορεία! Είναι χαρακτηριστικό ότι προγραμματίζονται 70 παρουσιάσεις!

Η κα Νταργάκη αναφέρει σε ανάρτηση της:

“Το σημαντικότερο επιχειρηματικό ραντεβού για τους φορείς του τουρισμού!!! Μόνο δύο μέρες έμειναν, δεν μπορούμε να περιμένουμε εσείς; Ελάτε να μας επισκεφτείτε “
Να αναφέρουμε ότι στην περσινή έκθεση ΒΜΤ, Borsa Mediterranea del Turismo 2022,  οι κυρίες Δέσποινα Νταργάκη και Ευαγγελία Φελλουζή συμμετείχαν και πάλι μέσα από προσωπική πρωτοβουλία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "XXVI EDIZIONE LA NOSTRA RICCA GIO VEN SAB 16|17|18 18 16 MARZO 2023 MOSTRA D'OLTREMARE"