Δημοτικό συμβούλιο με θέμα την υγεία δεν έγινε- Η ΑΠΕΚ δεν έκανε επίσημο το αίτημα

Δημοτικό συμβούλιο με θέμα την υγεία δεν έγινε- Η ΑΠΕΚ δεν έκανε επίσημο το αίτημα

Δεν υπέβαλε επίσημο αίτημα για έκτακτη συνεδρίαση η ΑΠΕΚ, για αυτό τον λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν προχώρησε το αρχικό αίτημα δηλαδή την σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την υγεία στην Κάρπαθο. Όπως μας ενημερώνει ο Πρόεδρ. Δημ. Συμβουλίου, κ. Μανωλάκης, είχε στα χέρια του ένα μαιλ από την παράταξη και ζήτησε η διαδικασία να τηρηθεί δηλαδή να περάσει από το πρωτόκολλο του Δήμου, όμως αυτό δεν έγινε κι έτσι εκείνος δεν προχώρησε σε έκτακτο δημοτ. Συμβούλιο.

Η ξαφνική απόσπαση του παθολόγου, η παραίτηση του Δρ Κωνσταντινίδη αλλά και η παραίτηση του διοικητή, κ. Ρουμάνη, κάνουν την υγεία, όπως και το Νοσοκομείο της Καρπάθου, να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης και προβληματισμού για όλους τους Καρπάθιους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού. Νέος διοικητής, ακούγεται ότι θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες! Τι  σκοπεύει να κάνει η αρμόδια 2η Υγιεονομική Περιφέρεια  για να λύσει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί; Η χλιαρή αντίδραση Δήμου και Περιφέρειας πάντως δεν έχει βοηθήσει να λυθεί το πρόβλημα.

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα ο Δήμος δεν έχει καταφέρει να δώσει τα κίνητρα στους γιατρούς. Αν και το θέμα έχει περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα έχει σκαλώσει.

πηγή Καρπαθιακά Νέα