Το Περιφ. Φυτώριο Ν. Αιγαίου έστειλε δέντρα και φυτά στο Επαρχείο Καρπάθου ΗΝ Κάσου

Το Περιφ. Φυτώριο Ν. Αιγαίου έστειλε δέντρα και φυτά στο Επαρχείο Καρπάθου ΗΝ Κάσου

Σε νέες παραδόσεις καλλωπιστικών φυτών και δέντρων προχώρησε το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου

Η Εταιρία του Φυτωρίου συνεχίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών προς το περιβάλλον.

Βασικός στόχος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α, πέραν της βιωματικής εκπαίδευσης που παρέχεται στα παιδιά, είναι και ο καλλωπισμός των σχολικών μονάδων.

Για τον σκοπό αυτό, ο Πρόεδρος της εταιρίας κ.Μιχάλης Λουλούς και το Δ.Σ ακολουθώντας την τακτική της άμεσης ανταπόκρισης έκαναν αποδεκτά τα παρακάτω αιτήματα και στο Επαρχείο Καρπάθου έστειλαν:

4 ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, 24 ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ, 72 ΦΥΤΟΧΩΜΑΤΑ, 130 ΛΑΧΑΝΟΚΟΜΙΚΑ ΦΥΤΑ, 11 ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΕΣ, 400 ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ, 80 ΙΒΙΣΚΟΥΣ, 3 ΜΟΥΣΜΟΥΛΙΕΣ, 10 ΜΟΥΡΙΕΣ, 200 ΛΥΓΟΥΣΤΡΑ, 80 ΚΑΛΛΙΣΤΗΜΩΝΕΣ, 50 ΧΑΡΟΥΠΙΕΣ, 10 ΚΩΝ/ΛΕΩΣ, 10 ΨΕΥΔΟΑΚΑΚΙΕΣ, 10 ΒΡΑΧΥΧΙΤΩΝΕΣ, 10 ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥΣ, 20 ΜΕΝΤΕΣ, 20 ΔΥΟΣΜΟΥΣ, 20 ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, 20 ΛΕΒΑΝΤΕΣ, 20 ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΑ, 10 ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝΙΕΣ

Το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει τις περιβαλλοντικές δράσεις και του πρωτογενoύς τομέα με μοναδικό γνώμονα την ευαισθητοποίηση των μαθητών προς τους δυο αυτούς τομείς.

 

 

Η εταιρία συνεχίζει την παραγωγική δραστηριότητα, ώστε να εξυπηρετηθεί το σύνολο των νησιών. Διοίκηση και προσωπικό του Φυτωρίου Ν. Αιγαίου εργάζονται για να ανταποκριθούν σε όλα τα αιτήματα.