Ο Δήμαρχος ΗΝ Κάσου απαντά στις αναρτήσεις της κας Ελίζας Πάλλη

Ο Δήμαρχος ΗΝ Κάσου απαντά στις αναρτήσεις  της κας Ελίζας Πάλλη

 

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο δήμαρχος ΗΝ Κάσου, Μιχάλης Ερωτόκριτος αναφέρει:

Σε απάντηση των αποδοκιμαστικών αναρτήσεων της κ. Ελίζας Πάλλη που αφορούν το πρόσωπο του Δήμαρχου της Η.Ν. Κάσου έχω να αναφέρω τα παρακάτω:

Προ διετίας περίπου σε συνάντησή μας στο Δημαρχείο παρουσία κοινών μας φίλων τέθηκε το θέμα της υποστήριξης του Δήμου προς την κα Πάλλη . Προτάθηκε η υποστήριξη αυτή να εκφραστεί με οικονομική βοήθεια του Δήμου μέσω συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής για το έργο που επιτελεί με τα κυκνάκια (μπαλέτο). Έκτοτε καμία ενέργεια δεν έγινε από την ίδια χωρίς καμία ενημέρωση μου από εκείνη σχετικά με την έκβαση του συγκεκριμένου θέματος.

Αντιπαρέρχομαι στις αναφορές της σχετικά με το «…και ο Δήμαρχος και οι γύρω του να ασχολούνται μόνο με τα θέματα των φίλων και των δικών τους….(μην μπω σε λεπτομέρειες)… είναι τουλάχιστον ΑΙΣΧΡΟ…» και τις αιχμές που αιωρούνται σχετικά με υποστήριξη συγκεκριμένων προσώπων που ασκούν παρεμφερή δραστηριότητα στο νησί και δηλώνω κατηγορηματικά ότι καμία σχέση δεν έχω μ’ όλα αυτά . Αν η ίδια σταμάτησε το πρόγραμμα μπαλέτου « τα Κυκνακια της Κάσου» είναι προσωπικής της επιλογή και δεν γνωρίζω τις αιτίες . Είμαι σε θέση όμως να γνωρίζω ότι έλαβε πλήρη υποστήριξη από τους γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στα μαθήματα του μπαλέτου με υλικοτεχνική βοήθεια σύμφωνα με τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση των μαθημάτων.

Παρόλα αυτά είμαι ανοικτός για την παροχή αρωγής με συγκεκριμένο νόμιμο τρόπο συνεργασίας μαζί της και όχι με το να δημιουργείται μια λαθεμένη κοινή γνώμη μέσα από το διαδίκτυο. Αυτά για την αποκατάσταση της Αλήθειας και μόνο αυτής.