Η Δέσποινα Νταργάκη στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB του Βερολίνου

Η Δέσποινα Νταργάκη στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB του Βερολίνου

 

Από χθες Τρίτη 9 Μαρτίου κι μέχρι την Παρασκευή 12 Μαρτίου η καρδιά του παγκόσμιου τουρισμού, χτυπά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB του Βερολίνου. Από την Κάρπαθο η Δέσποινα Νταργάκη παρακολουθεί και συμμετέχει στην διεθνή έκθεση ITB, ως επαγγελματίας τουρισμού κι ως μέλος του συλλόγου προβολής πολιτισμού Δωδεκάνησου. Μας μεταφέρει την πρώτη εικόνα που έχει αποκομίσει:

«Η εμπειρία μέχρι τώρα είναι εκπληκτική αφού έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις press conference από ανθρώπους της τουριστικής βιομηχανίας, να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις και φυσικά να επικοινωνήσεις και να προβάλλεις και τον δικό σου προορισμό».

Από την Κάρπαθο επίσης συμμετέχει και το  Althea Boutique Hotel- Experiences με την κα Μαρία Λοϊζου.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση η οποία διεξάγεται φέτος (9-12 Μαρτίου) σε ψηφιακό περιβάλλο. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 3.513 εκθέτες από 120 χώρες! Από τη χώρα μας συμμετέχουν πολλοί φορείς και 40 Περιφέρειες και Δήμοι. Η παρουσία των 250 Ελλήνων συνεκθετών (όταν μέχρι πρότεινος δεν ξεπερνούσαν τους 90 στο ελληνικό περίπτερο) γίνεται υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Ε.Ο.Τ.