Διαμαρτυρία για το κομμένο τηλεοπτικό σήμα σε Αρκάσα και Φοινίκι

Διαμαρτυρία για το κομμένο τηλεοπτικό σήμα σε Αρκάσα και Φοινίκι

Ο κ. Κώστας Χατζηρήγας μας στέλνει τη διαμαρτυρία του. Το θέμα είναι το κομμένο τηλεοπτικό σήμα στην περιοχή της Αρκάσας και στο Φοινίκι. Το παράπονο κι απορία του είναι γιατί να κατεβαίνουν οι διακόπτες από τους αναμεταδότες; μας γράφει:

“Μέχρι πόσο μπορεί να φτάσει το θράσος κάποιον (υπεύθυνων) ανεύθυνων όταν σε έναν τόσο πλούσιο τόπο  με πολιτισμό όπου κάποιοι δεν σέβονται μεγαλύτερους ανθρώπους οπου η μόνη συντροφιά τους είναι η Tv κι αυτοί που έβαλαν τα μηχανήματα να βλέπουν στην βόρεια πλευρά της Καρπάθου ( και όχι μόνο ) να κατεβάζουν τους διακόπτες και να μαυρίζουν εκτός την εικόνα και ψυχές τον ανθρώπων που η μόνη τους συντροφιά είναι αυτό !!!

Πώς μερικοί υποτιθέμενοι άρχοντες του τόπου της Καρπάθου όπως έταξαν να πάνε τον τόπο αυτό μπροστά αυτοί τον πάνε ολοένα και ποιο πίσω. Αν θυμάμαι καλά τον Φεβρουάριο με το lockdawn από τις 6 το απόγευμα πάλι έγινε το ίδιο θέμα. Να έχουν κλείσει τους αναμεταδότες για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Και  ξανά τώρα για άλλη μια φορά το ίδιο έργο. 6η ημέρα χωρίς τηλεοπτικό σήμα. Αρκασα  Φονίκι και γύρω περιοχες,  απ οτι γνωρίζω . Για να δούμε πότε θα ιδρώσει το αυτάκι μερικών”.