Νέες δικαστικές περιπέτειες για την οικογένεια του Πήτερ Άγγελου

Νέες δικαστικές περιπέτειες για την οικογένεια του Πήτερ Άγγελου

Η Γεωργία Άγγελος , σύζυγος του Καρπάθιου δικηγόρου Πήτερ Άγγελου, στις αρχές Αυγούστου όχι μόνο μπήκε στη μάχη, αλλά επέλεξε πλευρές στη δικαστική διαμάχη μεταξύ των δύο γιων της για το μέλλον της εταιρείας στη Βαλτιμόρη, των Δικηγορικών Γραφείων του Peter G. Angelos PC, και της πλειοψηφικής ιδιοκτησίας του στη Βαλτιμόρη Orioles.

Σε μια κατάθεση στο Baltimore County Circuit Court, η Γεωργία, 80 ετών, επαίνεσε τον μεγαλύτερο γιο της John, 55 ετών και τον διευθύνοντα σύμβουλο των Orioles, ενώ κατηγόρησε τον γιο της Lou – δικηγόρο στο δικηγορικό γραφείο.
Ο Λου «φαινόταν ανίκανος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του πατέρα του ή να κερδίσει την έγκριση που λαχταρούσε απεγνωσμένα η Λου», έγραψαν οι δικηγόροι της Τζόρτζια στη μήνυση που κατέθεσαν για λογαριασμό της κατά του μικρότερου γιου της.

Η Γεωργία Άγγελου στην αγωγή της, ζητά με δικαστικές εντολές να ακυρώσουν οποιαδήποτε έγγραφα σχετικά με την υποτιθέμενη πώληση του δικηγορικού γραφείου από τον Lou στον εαυτό του, να επιβεβαιώσουν το αποκλειστικό της πληρεξούσιο για τον σύζυγό της.

Η κατάθεση της Τζόρτζια, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την The Baltimore Sun, χλεύασε επίσης την αγωγή του Λου, η οποία επίσης εκκρεμεί στο δικαστήριο της κομητείας της Βαλτιμόρης, ως «νομική ενέδρα – τώρα που ο πατέρας του δεν μπορεί πλέον να υπερασπιστεί τον εαυτό του, το δικηγορικό του γραφείο και την οικογένειά του».

Ο δικηγόρος του Lou απάντησε ότι στόχος του είναι να διατηρήσει το δικηγορικό γραφείο που έχτισε ο Peter Angelos, να προστατεύσει τους πελάτες του και να προστατεύσει την κληρονομιά του πατέρα του.
«Η διοίκηση του δικηγορικού γραφείου του Λου ήταν συνεπής με την υλοποίηση των προθέσεων του πατέρα του Πίτερ Άγγελου», είπε ο Τζέφρι Ε. Νουσίνοφ.

«Ως δικηγόρος, αυτός (ο Λου) έχει θέσει την ευημερία των πελατών της εταιρείας την πρώτη του προτεραιότητα και το έχει κάνει σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους ηθικούς κανόνες και τους ισχύοντες νόμους», πρόσθεσε ο Nusinov, της Nusinov Smith LLP στη Βαλτιμόρη. «Οι μη δικηγόροι δεν μπορούν να διευθύνουν ή να ελέγχουν δικηγορικά γραφεία στο Μέριλαντ. Η σημερινή κατάθεση δείχνει μια πλήρη παραβίαση αυτών των περιορισμών».

Η Γεωργία Άγγελος εκπροσωπείται από τον Christopher M. Loveland, της Sheppard Mullin Richter & Hampton LLP στην Ουάσιγκτον, και συνεργάτες δικηγορικών γραφείων στο Λος Άντζελες.
Η υπόθεση ελέγχεται στο Baltimore County Circuit Court ως Georgia K. Angelos v. Louis F. Angelos, No. C-03-CV-22-003143.

πηγή: thedailyrecord.com