Μανώλης Παραγυιός, για την πρόσφατη διαγραφή του: "(Οι 5 δημ. σύμβουλοι) γελοιοποιούν το Νησί μας σε Πανελλαδικό επίπεδο"

Μανώλης Παραγυιός, για την πρόσφατη διαγραφή του:  "(Οι 5 δημ. σύμβουλοι) γελοιοποιούν το Νησί μας σε Πανελλαδικό επίπεδο"

Δήλωση για το γεγονότα :
Με ιδιαίτερη έκπληξη διάβασα το παράνομο “πρακτικό διαγραφής μου” που συνέταξαν στα πέντε λεπτά  που βρέθηκαν στην είσοδο του Δήμου οι αξιότιμοι συνάδελφοι κ.κ. Ζανάκης , Λύκος , Μανωλάκης , Λυριστής και Τσέρκης .
Απαξιώ να απαντήσω σε όλα αυτά τα οποία αναφέρονται, διότι πρόκειται για ανορθόγραφες αστειότητες (κατηγορούμε μέχρι και για τα like μου ) που το μόνο το οποίο προσφέρουν είναι να γελοιοποιούν το Νησί μας σε Πανελλαδικό επίπεδο .
Το γελοιοποίησαν ήδη μια φορά με την προσφυγή τους στο Συμβούλιο Της Επικρατείας , οι τρείς πρώην Αντιδήμαρχοι .
Λες και δεν έχουν παυθεί εκατοντάδες αντιδήμαρχοι σε όλη την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι το αποδέχτηκαν με αξιοπρέπεια, και λες και δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα να  απασχολήσουμε το ανώτερο Δικαστικό Όργανο της χώρας σα Νησί , από την προσωπική πικρία και το πείσμα του καθενός μας.
Εύχομαι όσοι από αυτούς έχουν συνείδηση , να την έχουν καθαρή ότι αυτά τα οποία πράττουν είναι σύμφωνα με τον όρκο που έδωσαν , να υπηρετούν το συμφέρον του τόπου .
Τη λαϊκή εντολή, την οποία επικαλούνται σε κάθε τους δήλωση  , την πήραν για να υπηρετούν το συμφέρον της Καρπάθου , είτε βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας είτε όχι.
Ας αναρωτηθούν μήπως έχουν χάσει το μέτρο και προσπαθώντας να σταματήσουν τη λειτουργία και του Δημοτικού Συμβουλίου , μετά από αυτήν της Οικονομικής Επιτροπής , καταπατούν, οι ίδιοι , κατάφορα την λαϊκή εντολή την οποία έχουν κάνει σημαία τους .
Κατά τα άλλα , υγεία και καλή καρδιά !
Τους ευχαριστώ, ακόμη μια φορά, για την αντιμετώπιση αυτή προς το πρόσωπο μου .