Ο Δήμαρχος Καρπάθου ζήτησε τις προτάσεις των δυο παρατάξεων για τις θέσεις Αντιδημάρχων

Ο Δήμαρχος Καρπάθου ζήτησε τις προτάσεις των δυο παρατάξεων για τις θέσεις Αντιδημάρχων

Με χθεσινή επιστολή του  (26 Σεπτεμβρίου 2022) ο δήμαρχος Καρπάθου κ. Νισύριος, ζήτησε εντός 5 ημερών τις προτάσεις των παρατάξεων ΑΠΕΚ και Κάρπαθος – ΝΕΑ ΑΡΧΗ, για τις θέσεις των Αντιδημάρχων με δεδομένο ότι η θητείες τους λήγουν στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Καρπαθιακών Νέων, η ΑΠΕΚ, στην οποία ηγείται ο κ.  Μηνάς Πρωτόπαπας, δεν έχει απαντήσει ακόμη κάτι που θα κάνει αμέσως μετά την συνεδρίαση της, ωστόσο όπως μαθαίνουμε, είτε προτείνει κάποιον για Αντιδήμαρχο, είτε ΔΕΝ προτείνει, θα συνεχίσει στη γραμμή που ακολούθησε όλο τον προηγούμενο χρόνο.

Από την άλλη, η παράταξη Κάρπαθος-ΝΕΑ ΑΡΧΗ, του κ. Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, συνεδρίασε χθες το βράδυ. Για τη θέση του Αντιδήμαρχου υπήρξαν δυο υποψηφιότητες, του κ. Γεώργιου Δήμαρχου και του Θεοδόση Μανωλάκη. Με ψηφοφορία και δημοκρατικές διαδικασίες επιλέχθηκε ο κ. Δήμαρχος. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κ. Τσαμπουνιεράκης δεν ήταν υποψήφιος, ούτε και του προτάθηκε!

Να υπενθυμίσουμε ότι με ανοιχτή επιστολή του ο κ. Μανώλης Βασιλαράκης δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του ως Αντιδήμαρχος.

Με δεδομένο ότι η Οικονομική Επιτροπή είναι το σημαντικότερο όργανο του Δήμου Καρπάθου, εκεί ο κ. Νισύριος εξακολουθεί να ελέγχει και να κρατά τις ισορροπίες, οπότε και δεν περιμένουμε, εκτός απροόπτου, κάποιες σημαντικές εξελίξεις στον Δήμο Καρπάθου.

27.9.2022

Πηγή Καρπαθιακά Νέα