Δήμαρχος ΗΝ Κάσου: Ικανοποίηση αιτήματος για την τροποποίηση δρομολογίων

Δήμαρχος ΗΝ Κάσου: Ικανοποίηση αιτήματος για την τροποποίηση δρομολογίων

Αίτημα για την τροποποίηση των δρομολογίων του Ε/Γ- Δ/Ρ ΚΑΣΟΣ ΠΡΙΝΣΕΣ Ν.Κ 02 ως προς την αλλαγή της ημέρας πραγματοποίησής τους, από Τετάρτη σε Πέμπτη, απέστειλε ο Δήμος της Η.Ν. Κάσου στον πλοιοκτήτη του πλοίου και στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος παρατηρώντας το γεγονός ότι κάθε Τετάρτη πραγματοποιούνταν τρία (3) διαφορετικά δρομολόγια ακτοπλοϊκής εξυπηρέτησης προς την ίδια κατεύθυνση τη χειμερινή περίοδο και τέσσαρα (4) την καλοκαιρινή, για την καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων μέσων συγκοινωνίας που εξυπηρετούν το νησί, ανέφερε τα ακόλουθα.

«Με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού προτείναμε την αλλαγή της ημέρας πραγματοποίησης του δρομολογίου του Ε/Γ-Δ/Ρ ΚΑΣΟΣ ΠΡΙΝΣΕΣ Ν.Κ 02 αντί Δευτέρα Τρίτης Τετάρτης και Παρασκευή σε Δευτέρα Τρίτης Πέμπτης και Παρασκευής. Τα εν λόγω δρομολόγια θα ισχύσουν από την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πλοιοκτήτη του σκάφους για την άμεση αποδοχή της πρότασης καθώς με την τροποποίηση αυτή δίνεται η δυνατότητα καθημερινής σχεδόν πρόσβασης των κατοίκων και επισκεπτών της Κάσου προς την Κάρπαθο και αντίστροφα».