ΚΑΡΠΑΘΟΣ - Η σεζόν ανοίγει με 6 εργαζόμενους στην καθαριότητα και 2 στα κοιμητήρια

ΚΑΡΠΑΘΟΣ - Η σεζόν ανοίγει με 6 εργαζόμενους στην καθαριότητα και 2 στα κοιμητήρια

Σοβαρότατο πρόβλημα με το προσωπικό που πρόκειται να προσληφθεί στην καθαριότητα 8μηνης διάρκειας φαίνεται ότι είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει ο Δήμος Καρπάθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, προσλήψεις περιμένουμε το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου. Και μέχρι τότε τι θα γίνει; αφού έμεινα με 6 εργαζόμενους καθαριότητας και 2 εργαζόμενους κοιμητηρίων, τους οποίους έχουμε κάνει λάστιχο πηγαίνοντας τους παντού και σε όλες τις δουλειές, από καθαριότητα έως κοιμητήρια! Όσο για το προσωπικό της πυροπροστασίας…. «ουδέν νεότερο από το μέτωπο».

Το σίγουρο είναι ότι με αυτή τη διαφαινόμενη προοπτική η καθαριότητα (αποκομιδή απορριμμάτων) στο νησί θα παρουσιάσει σοβαρές αρρυθμίες!

Για να προλάβουμε εκείνους που πιθανόν να αναρωτηθούν το γιατί καθυστέρησε ο Δήμος να κάνει τις προσλήψεις να αναφέρουμε ότι θα έπρεπε να είχε ολοκληρώσει την ψήφιση του προϋπολογισμού κάτι που έγινε την Άνοιξη του 2023!

Επίσης καμία απάντηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για το θέμα της κίνησης των οχημάτων του Δήμου εξαιρέσιμες ημέρες και αργίες, ούτε φωνή ούτε ακρόαση και το αίτημα πρέπει να βρίσκεται στα χέρια τους από της αρχές Μαρτίου 2023! Με πια νομιμότητα θα δουλέψουν αυτοί οι εργαζόμενοι, όταν πρέπει να κινούνται 30 μέρες το μήνα και αναγκαστικά να δουλεύουν Κυριακές και αργίες;

9.5.2023

Καρπαθιακά Νέα