"Δεν σέβεστε τον καρπαθιακό λαό" γράφουν οι Δημ. Σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ προς τη δημοτική αρχή

"Δεν σέβεστε τον καρπαθιακό λαό" γράφουν οι Δημ. Σύμβουλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ προς τη δημοτική αρχή
Εδώ και χρόνια ένα πρόβλημα που ταλανίζει την πρωτεύουσα της καρπαθου είναι ο φωτισμος της παραλιακής οδού στα πηγαδια .
Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε και πως έγινε για να καταλάβει όλος κόσμος γιατί δεν θέλουν κάποιοι να είμαστε εμεις τις ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ στον Δημος μας κατόπιν βέβαια την εντολή που έχει δώσει ο καρπαθιακος λαός.
Σε πρόσφατο δελτίο τύπου του δήμου αναφέρθηκε η αντικατάσταση των σωμάτων φωτισμού ( βέβαια αυτήν την στιγμή τα μισά φώτα δεν λειτουργούν)

 

Στα παρακάτω έγγραφα θα δείτε το ποσό το οποίο δεν αναγράφεται πουθενά
Με βάση λοιπόν τα στοιχεία από την οικονομική υπηρεσία του δήμου το ένα φωτιστικό με την βάση το τονίζουμε  το ΕΝΑ  κοστίζει 765€.
Τωρα πάμε και στα τεχνικά προβλήματα που προκύπτουν
Για αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης του φωτιστικού θα πρέπει να γίνεται αντικατάσταση δηλαδή τιμή μονάδας 378.00€ χωρίς φ.π.α .
Και είδη κάηκαν κάποια από ότι είδαμε άρα άνθρακες ο φωτισμός . Τόσο εντυπωσιακός είναι.
Αυτές είναι δουλειές του γονάτου απλά για να βγάλουμε μια φωτογραφία ..
Η σωστή δουλειά πρέπει να έχει αρχή και τέλος όπως είχαμε συμφωνήσει σαν παράταξη  δηλαδή αντικατάσταση δικτύου παροχης ρεύματος με καινούργια καλώδια συντήρηση πίνακα και καινούργια ολόκληρα φωτιστικά σώματα.
Με μια μικρή έρευνα αγοράς για να καταλάβει και ο κόσμος που πάνε τα χρήματα του και να κρίνει αυτό που έγινε στην παραλιακή οδο τι ΕΙΝΑΙ.
Ένα φωτιστικό εξ ολοκλήρου πλαστικό βαρεου τύπου με διπλό φως κοστίζει περίπου 600 ευρώ άρα για σύνολο 35 τεμαχίων και για τοποθέτηση και κάτω  από το επαρχείο Σύνολο 21000€