Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο δημοσιογραφικές αποστολές που φιλοξένησε ο Δήμος Καρπάθου στο νησί μας! 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο δημοσιογραφικές αποστολές που φιλοξένησε ο Δήμος Καρπάθου στο νησί μας! 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δύο δημοσιογραφικές αποστολές που φιλοξένησε ο Δήμος Καρπάθου.

Η πρώτη ομάδα είχε 9 δημοσιογράφους από διάφορα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα της χώρας, που ήρθαν στο νησί μας με σκοπό την δημιουργία και δημοσίευση άρθρων που θα προβάλλουν και θα προωθήσουν την Κάρπαθο!

Συγκεκριμένα τα μέσα που επελέγησαν είναι τα εξής: athinorama.gr ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ , Γαστρονόμος ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ,

protothema.gr ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (TRAVEL.GR) , NewsIt NEWSIT, In2life IN2LIFE, naftemporiki.gr Naftemporiki / Clickatlife Click @ Life, ethnos.gr ΕΘΝΟΣ, Esquire ESQUIRE, TourismToday TOURISMTODAY.

 

Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από τους συντελεστές της εκπομπής : «Χωρίς Πυξίδα» , η οποία προβάλλεται στην τηλεόραση της ΕΡΤ. Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Pinelopi Plaka Πηνελόπη Πλάκα και Γιάννη Φραγκίσκο, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με στόχο να προβάλλουν τις ομορφιές και τους ανθρώπους της χώρας μας! Το επεισόδιο που αναφέρεται στο νησί μας θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν και θα είναι το πρώτο της εν λόγω εκπομπής!

Υ.Γ. Θερμές ευχαριστίες στους:

Μαρία Κυριακάκη, Ευγενία Λυτού, Νίκο Νταή (Αντιδήμαρχος Δήμου Καρπάθου), Γιώργο Μανωλίδη, Μαρίνα Λεντάκη, Ντίνο Πρωτόπαπα, Γιάννη Λαχανά, Πόπη Χατζηδάκη, Δέσποινα Σκούλλου, Ρηγούλα Σταματιάδη, Βασίλη Πιπέρη.

Και τα Εστιατόρια “Golden Sand” , “Poseidon Foiniki” & “Votsalo”.