Δίχως απαρτία αλλά και δίχως νόημα η σημερινή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου

Δίχως απαρτία αλλά και δίχως νόημα η σημερινή Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου

Για σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 7 Ιουλίου, υπήρχε προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρπάθου. Πρόκειται για ειδική συνεδρίαση στην οποία μοναδικό θέμα αποτελεί η έγκριση του ισολογισμού- απολογισμού 2020.

Ωστόσο λόγω ελλείψεως απαρτίας υπογράφηκε πρακτικό ματαίωσης της συνεδρίασης. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε ματαιωθεί αφού σύμφωνα με τα δεδομένα δεν θα γινόταν.

Αγορητής θα ήταν ο Ορκωτός Λογιστής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την διοίκηση Δήμου Καρπάθου,  παρόλο που είναι γνωστό ότι χωρίς την παρουσία του ορκωτού Λογιστής δεν μπορεί να γίνει η συνεδρίαση, ο κύριος Πρόεδρος αυθαίρετα και χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, όρισε για δεύτερη φορά ημερομηνία για την συνεδρίαση.

Εγγράφως και εγκαίρως ενημερώθηκε ότι ο Ορκωτός Λογιστής δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων σε άλλο Δήμο .

Εγγράφως του ζητήθηκε να ακυρωθεί η συνεδρίαση ως άνευ αντικειμένου και από τον Δήμαρχο .

Παρόλα ταύτα ο Πρόεδρος δεν ακύρωσε τη συνεδρίαση με το κερασάκι στην τούρτα να αποτελεί έγγραφο που απέστειλε στις 2:40 το μεσημέρι σύμφωνα με το οποίο ενημέρωνε ότι δεν θα παρευρεθεί ούτε ο ίδιος !

Διάχυτη απορία της Δημοτικής Αρχής “αφού δεν μπορούσε να παραστεί ούτε ο ίδιος , ούτε ο Ορκωτός Λογιστής για ποιο λόγο δεν ακυρωνε την Ειδική αυτή Συνεδρίαση ( με μοναδικό θέμα το αναφερθεν ) όπως του ζητήθηκε .

Πιθανότατα ήθελε να “ταλαιπωρήσει” όλους τους υπόλοιπους αιρετούς και υπαλλήλους και να τους κάνει να χάσουν το απόγευμα τους; ”

Στην Συνεδρίαση παρέστη ως Δημαρχεύων ο Παραγυιός Εμμανουήλ, ως Προεδρεύων ο Νικόλαος Νταής ( καθώς απουσίαζε και η Αντιπρόεδρος Ευαγγελία Φελλουζής ) ο Γραμματέας κ. Τσαμπουνιεράκης, ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Βασιλαράκης καθώς και οι κ.κ. Ρεΐσης και Κωνσταντινίδης.

Από υπηρεσιακούς παράγοντες ως ορισμένη πρακτικογράφος η κ. Κανάκη και ο Γ.Γ. κ. Λιαγκας .