Μιχάλης Μανωλάκης: "Έτσι έχουν τα πράγματα με το σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ας μη χρεώνουν σε μένα τις απουσίες τους"

Μιχάλης Μανωλάκης: "Έτσι έχουν τα πράγματα με το σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ας μη χρεώνουν σε μένα τις απουσίες τους"

Άμεση ήταν η αντίδραση από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μιχάλη Μανωλάκη, στο ζήτημα του σημερινού δημοτικού συμβούλιου, που ματαιώθηκε λόγω ελλείψεως απαρτίας.  Επειδή από τη δημοτική αρχή του χρεώνουν ότι θα έπρεπε να το είχε ακυρώσει πολύ νωρίτερα και έκαναν αναφορά στην απουσία του, ο κ. Μανωλάκης απαντά:

“Από χθες το πρωί βρίσκομαι στο κρεβάτι με πρόβλημα στην μέση. Σήμερα το απόγευμα, 1.54 μ.μ., έστειλα μέσω πρωτοκόλλου μήνυμα ότι αδυνατώ να παραβρεθώ στην Συνεδρίαση και είπα της κας Φελουζή να προεδρεύσει.

Στις 5:32 μ.μ. έλαβα μειλ από την κα Φελουζή, ότι λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορούσε να παραστεί στην συνεδρίαση. Αυτη είναι η αλήθεια από την πλευρά μου.

Σε καμία περίπτωση δεν θα απουσίαζα από την συνεδρίαση εάν δεν είχα το πρόβλημα με την υγεία μου. Όσο αφορά τον ελεγκτή λογιστή, να αναφέρω ότι και στην προηγούμενη συνεδρίαση και σε αυτήν, είχαν από μια βδομάδα περιθώριο να κανονίσουν το ταξίδι τους και να έρθουν στο νησί, πρόκειται για μια εταιρία, δε θα καθορίσουν αυτοί την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου.

Τέλος για το θέμα της απαρτίας να αναφέρω ότι τα 2/3 του δήμου είναι οι παρατάξεις που στηρίζουν τον κ. Νισύριο και σήμερα απουσίασαν όπως και ο Δήμαρχος. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.”