Ευχαριστήριο του Κοινοτικού Συμβούλου Ολύμπου Δήμου Καρπάθου Γιώργου Κων. Χατζηπαπά

Ευχαριστήριο του Κοινοτικού Συμβούλου Ολύμπου Δήμου Καρπάθου Γιώργου Κων. Χατζηπαπά

 

Όλυμπος Καρπάθου, 1/1/2022

Αγαπητοί συμπατριώτες,

αισθανόμενος μεγάλη προσωπική υποχρέωση απέναντι, τόσο στον Δημαρχεύοντα κ. Μανώλη Ιωάν. Παραγυιό, όσο και στον Αντιδήμαρχο κ. Μανώλη Γεωρ. Βασιλαράκη για την αυθημερόν και χωρίς περιττές χρονοτριβές ανταπόκρισή τους στο επείγον αίτημα, που τους υπέβαλα, για την άμεση αντιμετώπιση των επιπτώσεων των έκτακτων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν τους οικισμούς Διαφάνι και Αυλώνα της Κοινότητάς μας, διατυπώνω και δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μου εξ ονόματος των Δημοτών της Κοινότητας Ολύμπου.

Πρέπει να επισημάνω ότι είναι η πρώτη φορά που είδαμε τα τελευταία επτά χρόνια να λειτουργούν με τέτοια αποτελεσματικότητα τα αντανακλαστικά του Δημοτικού μας τεχνικού μηχανισμού και μάλιστα σε μέρα θεσμοθετημένης αργίας, διαρκούντων επιπλέον των καιρικών φαινομένων που βρίσκονταν ακόμη σε εξέλιξη.

Είδαμε έτσι να φτάνει σήμερα το πρωί στο Διαφάνι βαρύ όχημα του Δήμου, το οποίο αφού συμμάζεψε σε χρόνο ρεκόρ τα παραλιακό μέτωπο του Διαφανιού, που πλήγηκε σφοδρά από τη βαριά καταιγίδα, να παρεμβαίνει αμέσως μετά στο Βόρειο τμήμα του οδικού δικτύου του κάμπου της Αυλώνας προς αντιμετώπιση πρωτοφανών πλημμυρικών καταστάσεων.

Επιτέλους τα πράγματα δείχνουν να βρίσκουν σταδιακά το δρόμο τους στον πολύπαθο Δήμο Καρπάθου.

Εύχομαι από καρδιάς οι ιθύνοντες του Δήμου μας να συνεχίσουν στο επόμενο διάστημα με το ίδιο πάθος και την ίδια ζέση τις προσπάθειές τους, ώστε να ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη των συμπατριωτών μας Καρπαθίων, εντόπιων και απόδημων.

Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς,

Κοινοτικός Σύμβουλος Ολύμπου

Δήμου Καρπάθου.