Ευχαριστίες από την οικ. Διακογεωργίου για τη στήριξη και την εξαιρετική έκδοση στο έργο ζωής του παπά-Γιάννη!

Ευχαριστίες από την οικ. Διακογεωργίου για τη στήριξη και την εξαιρετική έκδοση στο έργο ζωής του παπά-Γιάννη!

Ο παπα-Γιάννης διαβάζει στην πρεσβυτέρα του το βιβλίο της ζωής του…

Ένα ακόμη τόλμημα στα 87 του χρόνια, να χαράξει στο λευκό χαρτί και στην αιωνιότητα την ιδιωτική οδό του βίου του, στον γοητευτικά σκληροτράχηλο, γενέθλιο τόπο του.

Μετά την ολοκλήρωση της έκδοσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τους σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος και της επιστήμης, που προίκισαν το βιβλίο με τη βαρύτητα της πένας τους και με τον εγκάρδιο λόγο τους. Σαν μια ανθοδέσμη προσφέρεται ο χαιρετισμός τους, όπως ποιητικά αναφέρει η κα Βασιλική Χρυσανθοπούλου στον εξαιρετικό πρόλογό της, όπου αριστοτεχνικά ισορροπεί η ανθρώπινη με την επιστημονική προσέγγιση για όλη την αφήγηση.

Ευχαριστούμε θερμά για τον αγαπητικό τους λόγο, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου κ.κ. Αμβρόσιο, τον κ. Μηνά Αλ. Αλεξιάδη, Ομότιμο καθηγητή Λαογραφίας του ΕΚΠΑ, τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, Ομότιμο καθηγητή Αρχιτεκτονικής του ΕΜΠ, την κα Βασιλική Χρυσανθοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Κοινωνικής Λαογραφίας ΕΚΠΑ, την κα Σοφία Κανάκη – Πρωτόπαπα, δρ. Φιλοσοφίας του Πανε/μίου Χαϊδελβέργης, τον κ. Νίκο Μαστροπαύλο, δημοσιογράφο – συγγραφέα -ερευνητή, τον κ. Ηλία Εμμ. Βασιλαρά, πρόεδρο του Ινστιτούτου Λαϊκού Πολιτισμού Καρπάθου – ερευνητή της Λαογραφίας και τον αγαπητό μας κ. Νίκο Μ. Αναστασιάδη για τις όμορφες μαντινάδες του.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την επιμελήτρια του βιβλίου κα Παρασκευή Γ. Κανελλάτου για την ποιότητα της δουλειάς της και την αγαστή συνεργασία μας, καθώς και την κα Άννα Πριγκηπάκη για τη δακτυλογράφηση των χειρογράφων. Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και την παραχώρηση των όμορφων φωτογραφιών, τους : Hector Cristiaen, Γιώργο Ν. Κανάκη, Νίκο Κασέρη, την Μαρία Λοΐζου – Ιωαννίδη, Νίκο Μαστροπαύλο, αρχιμανδρίτη, Καλλίνικο Μαυρολέων, Αριστείδη Μιαούλη και Γιώργο Τατάκη.

Ευχαριστούμε την κα Αρχοντούλα Διακογεωργίου, για την παραχώρηση των βιβλίων του αειμνήστου Καθηγητή Κωνσταντίνου Μηνά, τις κυρίες Χριστίνα Βασάλου, Laura Del Ignia, για τη βοήθειά τους στα ιταλικά κείμενα και τις κυρίες Κλειώ Καραϊτίδου- Κουζέλη, Αλίκη Νάτση για την κριτική ανάγνωση και τις παρατηρήσεις τους. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις 24γράμματα / Εκδoτικός Οίκος , που υλοποίησαν το όνειρο του παπα-Γιάννη με μια προσεγμένη και όμορφη έκδοση.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της κοινότητας μας, τους συγγενείς και τους φίλους εντός και εκτός Καρπάθου, που αγκάλιασαν με πολλή αγάπη το βιβλίο.

Να είστε όλοι καλά και να γεύεστε ανάλογες χαρές από τα προσωπικά, ανθρώπινα έργα σας!

🌹ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!🌹

Φωτ. Ειρήνη Πρεάρη