ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στον Γιάννη Η. ΒΙΤΩΡΗ από τον Αντιπροέδρο του κοιν. Συμβ. ΟΛΥΜΠΟΥ του Δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ Γιώργου Κων. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ στον Γιάννη Η. ΒΙΤΩΡΗ από τον Αντιπροέδρο του κοιν. Συμβ. ΟΛΥΜΠΟΥ του Δήμου ΚΑΡΠΑΘΟΥ  Γιώργου Κων. ΧΑΤΖΗΠΑΠΑ   

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τον αγαπητό μου Εργολάβο Δημοσίων Έργων, συμπατριώτη μας, Γιάννη Ηλ. Βιττώρη για την φιλότιμη και ανιδιοτελή βοήθειά του προς την Κοινότητα Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου, καθώς έστρωσε αφιλοκερδώς με τα μηχανήματα και τους συνεργάτες του —κατόπιν προσωπικής μου παρακλήσεως— τη χωμάτινη οδική διακλάδωση που οδηγεί από την επαρχιακή αμαξιτή οδό Ολύμπου Διαφανίου στην γεώτρηση και στο αντλιοστάσιο της Φλέας, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Φραγκούλη της Ολύμπου.

Η διευθέτηση αυτή θα μας βοηθήσει να συντηρήσουμε εύκολα στο επόμενο διάστημα και να επισκευάσουμε, όποτε αυτό χρειαστεί, τα μηχανήματα του κεντρικού αντλιοστασίου του δικτύου ύδρευσης των χωριών μας, της Ολύμπου, του Διαφανιού και της Αυλώνας, γεγονός απολύτως αναγκαίο για την ομαλή τροφοδοσία κατοίκων και επιχειρήσεων με ποιοτικό πόσιμο νερό.

Ευχαριστώ επίσης εγκάρδια το συντοπίτη μου, πρ. Κοινοτικό Σύμβουλο Ολύμπου Καρπάθου, Κωστή Μιχ. Χατζηδάκη για την αυθόρμητη και πρόθυμη συμβολή του σε όλες τις σχετικές εργασίες.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς,

Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου

 του Δήμου Καρπάθου