"Είδαμε το χάρο με τα μάτια μας" Η Σοφία Παράσχου Χατζηδημητρίου περιγράφει την χθεσινή πτήση για Κάρπαθο

"Είδαμε το χάρο με τα μάτια μας"  Η Σοφία Παράσχου Χατζηδημητρίου περιγράφει την χθεσινή πτήση για Κάρπαθο

Η Σοφία Παράσχου Χατζηδημητρίου περιγράφει την εμπειρία της από τη χθεσινή πτήση για την Κάρπαθο. Μια περιπέτεια που σίγουρα θα μείνει της μείνει αξέχαστη. Το αεροπλάνο επέστρεψε στην Αθήνα μετά από ένα αγωνιώδες 20λεπτο:

Χθες στις 4.15 μπήκαμε στην πτήση για Κάρπαθο. Είχε αρκετή συννεφιά, αλλά η πτήση εξελισσόταν ομαλά. Όταν ακούσαμε ότι είχε αρχίσει η κατάβαση για το αεροδρόμιο είχαμε εκείνο το αισιόδοξο συναίσθημα που νιώθει κανείς όταν φτάνει στο προορισμό των διακοπών του.

Αλλοιμονο! Ένα ξαφνικο πλαγιοκοπημα συντάραξε το ελικοφόρο σκάφος μας. Από εκείνη τη στιγμή κι ύστερα για 20 τρομακτικά λεπτά το αεροπλάνο κλυδωνιζοταν παραδομένο σε πλάγιους ανέμους 9 μποφόρ! Η φορά των ανέμων είχε απρόβλεπτα αλλάξει χτυπώντας από παντού το αεροπλανο.

Η φράση ” είδαμε το χάρο με τα μάτια μας” απόκτησε περιεχομενο. Καθώς ήταν αδύνατο να προσγειωθεί, πήραμε το δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Το τέλος της περιπέτειας ευτυχώς ήταν καλό: μας έφεραν στο ξενοδοχείο Διβανι στο Καβούρι όπου διανυκτερεύσαμε με όλες τις ανέσεις, περιμένοντας να ενημερωθούμε για το ταξίδι μας. Εγώ πάντως δεν θα είχα αντίρρηση να με αφήσουν στο ξενοδοχείο μερικές μέρες μέχρι να φτιάξει ο καιρός!!!