Ο Δήμαρχος Καρπάθου τίμησε επισκέπτη που έρχεται 30 χρόνια στην Κάρπαθο!

Ο Δήμαρχος Καρπάθου τίμησε επισκέπτη που έρχεται  30 χρόνια στην Κάρπαθο!

Ο Claudio Novati είναι παθιασμένος με την Κάρπαθο δεν το κρύβει! Τα τελευταία 30 χρόνια επισκέπτεται σταθερά το νησί. Δεν είναι ξένος κι ο Δήμαρχος Καρπάθου ,κ. Νισυριος, αναγνώρισε την αγάπη του για την Κάρπαθο και σε μια σεμνή τελετή στο γραφείο  του του απένειμε ένα σημαντικό τίτλο αναγνώρισης.

Η Δέσποινα Νταργάκη, μας εξηγεί τον ρόλο των repeaters, όπως ονομάζονται οι σταθεροί επισκέπτες σε έναν τόπο. Και τονίζει στα Καρπαθιακά Νέα ότι είναι σημαντικό αυτούς τους ανθρώπους να τους αναγνωρίζουν και να τους τιμούμε.

“Είναι κάτι που συνηθίζεται εδώ και αρκετά χρόνια, σε επισκέπτες repeaters.

O συγκεκριμένος κυριις έρχεται σχεδόν 30 χρόνια.

Έχουν τιμηθεί για την αγάπη τους για την Κάρπαθο δεκάδες φίλοι του νησιού.

Κατα κύριο λόγο αυτό πραγματοποιηται στην καθιερωμένη γιορτή τουρισμού (τα τελευταία χρόνια, δεν είχε γίνει καμμια γιορτή).

Επίσης αν κάποιος μας ενημερώσει ότι παρόλο που θα ήθελε να παρεβρισκεται στις απονομές, δεν είναι εφικτό, ο δήμαρχος το κάνει και σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Αν γνωρίζεται κάποιον που έρχεται επί σειρά ετών και δεν έχει μέχρι τώρα τιμηθεί, καλό θα ήταν να το αναφέρετε στην ομάδα εργασίας τουρισμού του Δήμου Καρπάθου., ώστε να τον ευχαριστήσουμε για την αγάπη του για το νησί μας.”

Καρπαθιακά Νέα

19.8.2022