Εργαζόμενοι στην καθαριότητα Δήμου Καρπάθου: "Σεβαστείτε μας, για να κρατάμε καθαρό το νησί μας"

Εργαζόμενοι στην καθαριότητα Δήμου Καρπάθου: "Σεβαστείτε μας, για να κρατάμε καθαρό το νησί μας"

Εργαζόμενοι στο τμήμα περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου, μας παρουσιάζουν μια χθεσινή φωτογραφία (28.6.2022) από τη βάρδια τους, που δε μας τιμά και ζητούν από τους κατοίκους του νησιού μια στάλα σεβασμό για να μπορέσουν, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο, να κρατήσουν καθαρή την Κάρπαθο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν στα Καρπαθιακά Νέα, δεν ζητούν πολλά, μόνο να σκεφτούμε ότι είναι οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα απορρίμματα μας και θα τα καταφέρουν μόνο εάν τους αντιμετωπίσουμε σα να είμαστε εμείς στη θέση τους.

Να υπενθυμίσουμε εδώ και λίγες ημέρες θέμα έχει σηκωθεί με τα σκουπίδια που τοποθετούνται εκτός κάδων στον παραλιακό δρόμο της πρωτεύουσας του νησιού. Ο δήμαρχος Καρπάθου, κ. Νισύριος, ξεκαθάρισε ότι συντάσσεται με τους εργαζόμενους, ωστόσο ο Δήμος δεν έχει επόπτη καθαριότητας ούτε και έχει καθοριστεί αρμόδια επιτροπή, η οποία να μπορεί να καταγράψει την κατάσταση και να “ρίξει” τα προβλεπόμενα πρόστιμα στους παραβάτες.

Θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό να πετούν σκουπίδια στον παραλιακό; και ο δήμος θα εξακολουθήσει να στέλνει το μικρό φορτηγό και να τα μαζεύει;

Πάντως και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Χατζηκουτσός, ακολουθεί τη γραμμή των εργαζόμενων και περιμένει τις κινήσεις της δημοτικής αρχής.

πηγή Καρπαθιακά Νέα