Μιχάλης Φελλουζής: «Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης η παρουσία του κόσμου στη συγκλονιστική συγκέντρωση»

Μιχάλης Φελλουζής: «Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης η παρουσία του κόσμου στη συγκλονιστική συγκέντρωση»

Παλμός, πολύς κόσμος και έντονο χειροκρότημα για τον Μιχάλη Φελλουζή που εμφανίστηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα συνοδευόμενος από την οικογένεια του και από στελέχη της παράταξης του, στην προγραμματισμένη κεντρική ομιλία του  και την παρουσίαση των 132 υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του στο Ποσειδώνιο Δημοτικό Αμφιθέτρο στην Κάρπαθο.

Στην ολιγόλεπτη ομιλία του, ο κ. Φελλουζής απέφυγε να αναφερθεί σε οτιδήποτε θα μπορούσε να οξύνει το κλίμα, αφήνοντας ωστόσο αναπάντητα τα σοβαρά ερωτήματα ειδικά για το περιβάλλον που εδώ και καιρό θέτει ο αντίπαλος του κ. Μιχάλης Μανωλάκης.

Φανερά ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι από την 1η Ιανουαρίου 2024, τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του, θα είναι έτοιμοι να διοικήσουν το Δήμο Καρπάθου και να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει.

Επίσης ο κ. Φελλουζής τόνισε ότι η εκλογική διαδικασία είναι κρίσιμη και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η ισχυρή αυτοδυναμία.

Η κοινωνία και οι πολίτες, όπως είπε, επιθυμούν συνεργασία, συνεννόηση, ενότητα και όχι τον διχασμό, την τοξικότητα και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που κάποιοι, όπως ανέφερε αόριστα, επεδίωξαν αυτή την περίοδο.

Στη συνέχεια κάλεσαν έναν-έναν τους υποψηφίους της παράταξης «Πρόοδος Καρπάθου», οι οποίοι ανέβαιναν στη σκηνή του Ποσειδώνιου αμφιθεάτρου και χαιρετούσαν τον κ. Φελλουζή. Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίασης των στελεχών, αναγνώστηκε το προγραμματικό σχέδιο των 13 σημείων δράσης, της παράταξης «Πρόοδος Καρπάθου».

Ο υπ. Δήμαρχος Καρπάθου έκλεισε την βραδιά με ένα ευχαριστώ για την «συγκλονιστική συγκέντρωση», όπως ανέφερε και υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και η παράταξη του «θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πάει μπροστά η Κάρπαθος».

 

5.10.2023

Καρπαθιακά Νέα