Κάρπαθος: Γάτα-Σούπερ Μαμά! Θηλάζει 7 γατάκια από 3 διαφορετικές γέννες!

Κάρπαθος: Γάτα-Σούπερ Μαμά! Θηλάζει 7 γατάκια από 3 διαφορετικές γέννες!

Από τους Φίλους Ζώων Καρπάθου έρχεται το πιο όμορφο νέο της ημέρας!

Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα και με αυτή την αφορμή, είχαμε προετοιμάσει μια ανάρτηση με μια ωραία και σημαντική ανακοίνωση από την Φιλοζωική μας.

Όμως στην διάρκεια της ημέρας ένας συντοπίτης μας, άρπαξε από την μαμά τους και πέταξε σε σακούλα στα σκουπίδια 3 νεογέννητα γατάκια με τον ομφάλιο λώρο ακόμα πάνω τους σε 3 διαφορετικές σακούλες!

Μας ειδοποίησαν και τρέξαμε για άλλη μια φορά με όλο τον εξοπλισμό για την διάσωση.

Πάμε τώρα λίγο πίσω στο χρόνο.

Πριν από 10 ημέρες μια αδέσποτη γατούλα βρήκε καταφύγιο στο σπίτι του μέλους μας Μαρίας Γεργατσούλη, που πάντα φροντίζει τις αδέσποτες της γειτονιάς, για να γεννήσει με ασφάλεια τα μωρά της και την φροντίσαμε καλά.

Στο σπίτι ενος άλλου μέλους μας, της Μαίρης Γεραπετριτη, λίγες μέρες αργότερα γέννησε μια άλλη αδέσποτη γάτα. Και για εκείνη φροντίσαμε για τα πάντα. Δυστυχώς όμως πήρε τα μωρά της σε άλλο μέρος και εγκατέλειψε το ένα από αυτά.

Πήραμε φόρμουλα, ειδικά μπιμπερό και τα λοιπά αλλά σκεφτήκαμε να της βρούμε μια γάτα που να έχει γεννήσει πρόσφατα μήπως και το θηλάσει και έχει περισσότερες ελπίδες.

Την πήγαμε λοιπόν στην γάτα της Μαρίας η οποία το δέχθηκε αμέσως σαν δικό της μωρό και μεγαλώνει υπέροχα μέχρι στιγμής

Σήμερα δοκιμάσαμε να της πάμε και τα 3 νεογέννητα που βρήκαμε στα σκουπίδια μήπως και σωθούν.

Ε λοιπόν η σούπερ μανούλα τα δέχθηκε και αυτά και πλέον θηλάζει 7 γατάκια από 3 διαφορετικές γέννες…Αυτά είναι τα αδέσποτα στα οποία είναι αφιερωμένη αυτή η μέρα.

Πεινασμένα, κακοποιημένα, εξαντλημένα που και έτσι ακόμα έχουν πολύ περισσότερη “ανθρωπιά” από πολλούς από εμάς.

Οι αόρατοι παραμελημένοι συγκάτοικοι αυτού του πλανήτη που έχουν τόσα μαθήματα να μας δώσουν φτάνει να έχουμε τα μάτια της ψυχής ανοιχτά.

Η μέρα λοιπόν αφιερώνεται στην υπέροχη αυτή αδέσποτη μάνα που την λέμε πια Teresa.

Στειρώνουμε, Υιοθετούμε, Φιλοξενούμε, Στηρίζουμε την τοπική Φιλοζωική.