Σε εξέλιξη τα έργα στο γεφύρι της Άδειας Πυλών Καρπάθου (pics)

Σε εξέλιξη τα έργα στο γεφύρι της Άδειας Πυλών Καρπάθου (pics)

Σε εξέλιξη είναι το έργο του γεφυριού στην περιοχή Άδεια, των Πυλών Καρπάθου που γίνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για πέρασμα που απασχόλησε για πολλά χρόνια την κοινωνία και μάλιστα το καλοκαίρι του 2022 εκεί σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο ενώ και το καλοκαίρι του 2021 στο ίδιο σημείο συνέβη σοβαρό τροχαίο και από θαύμα γλύτωσε ο οδηγός.

Στην 1 Ιουνίου 2021 το Επαρχείο Καρπάθου- ΗΝ Κάσου προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση-δελτίο τύπου, με θέμα τις επεμβάσεις στο Επαρχιακό δίκτυο:

ΚΟΜΒΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΛΙΤΣΑΣ- ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ -ΜΕΝΕΤΕΣ –ΑΡΚΑΣΑ- ΚΑΡΠΑΘΟΥ
Ο κόμβος στη θέση Σταματουλίτσας είναι ήδη ενταγμένος με ολοκληρωμένη μελέτη στο μεγαλύτερο και ποιο φιλόδοξο πρόγραμμα παρεμβάσεων στο οδικό Επαρχιακό δίκτυο: «Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Νήσου Καρπάθου» συνολικού προϋπολογισμού 4,000,000 ευρώ.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΔΕΙΑ-ΠΥΛΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
Η κατασκευή τεχνικού στη παραπάνω θέση, με ολοκληρωμένη μελέτη είναι ενταγμένο και αυτό στο πρόγραμμα επεμβάσεων το οποίο θα δημοπρατηθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της ΠΝΑΙ σύντομα στις 18 Ιουνίου 2021.
ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
Στην εργολαβία που εξελίσσεται ήδη στο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων , είναι ενταγμένη η αντικατάσταση σήμανσης σε όλο το δίκτυο. «ΣΗΜΑΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ Κ.Ο.Κ»
Τα έργα στο γεφύρι της Άδειας  ξεκίνησαν από το καλοκαίρι 2022 και σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη έτσι ένα σοβαρό θέμα στο επαρχιακό δίκτυο του νησιού σύντομα θα έχει λυθεί!
(Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τις πρώτες ημέρες του 2023)
4.1.2023
Καρπαθιακά Νέα