Ο Γιάννης Μηνατσής στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ο Γιάννης Μηνατσής στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται στη τελική ευθεία  και “θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».  Ένας από τους Συνέδρους που εκλέχτηκαν θα είναι και Γιάννης Μηνατσής, πρώην Έπαρχος Καρπάθου και ΗΝ Κάσου.

Επιπλέον, η πλατφόρμα παρέχει σε συνέδρους και παρατηρητές πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, καθώς επίσης και μια σειρά από δυνατότητες. Ειδικότερα:

* Οι σύνεδροι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να εγγραφούν στον κατάλογο ομιλητών μέχρι την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου και ώρα 21:00

* Όσοι δεν είναι σύνεδροι, μπορούν να εγγραφούν ως online παρατηρητές για να παρακολουθήσουν το Συνέδριο αποκλειστικά διαδικτυακά.

* Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την Πολιτική Επιτροπή και δεν έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο χώρο του Συνεδρίου, θα μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση και ηλεκτρονικά.

Η λειτουργία του synedrio.nd.gr πρόκειται να πλαισιωθεί από την ηλεκτρονική εφαρμογή (WebApp) του Συνεδρίου, μέσω της οποίας σύνεδροι και online παρατηρητές θα έχουν ακόμα περισσότερες ηλεκτρονικές δυνατότητες.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στους χώρους του Συνεδρίου θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε συνέδρους με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο, καθώς και ελέγχου ταυτοπροσωπίας. Για όσους συνέδρους δεν υπάγονται στις παραπάνω κατηγορίες θα δοθεί η δυνατότητα διαδικτυακής συμμετοχής, μέσω συνδέσμου που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.


Ο Γιάννης Μηνατσής γεννήθηκε στην ανεμόεσσα Κάρπαθο από γονείς Καρπάθιους.
Είναι παντρεμένος με την Σταματία Χατζηδιάκου- Μηνατσή με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.
-Από το 1980 υπηρετεί τη μαχόμενη δημοσιογραφία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της
Ρόδου(εφημερίδες: «Πρόοδος» επί 15 χρόνια, «Η Δράσις», «Δημοκρατική», «Το Καμάκι» της Ρόδου
εκδότης-διευθυντής, ραδιόφωνα: «Ράδιο Κόσμος», «Μεθόριος» και «ALPHA ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ»,
τηλεόραση: «Κόσμος) και ανταποκριτής σε Αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
-Επί 2,5 χρόνια υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «Αδέσμευτη Κάρπαθος», η οποία αγωνίστηκε για την
ενημέρωση των κατοίκων της Καρπάθου και της Κάσου και την προβολή και την επίλυση των
προβλημάτων τους.
-Επί 10 χρόνια διευθυντής στην παροικιακή εφημερίδα «Όλυμπος»
– Έχει πλούσια πολιτική και κοινωνική δράση.