Γιώργος Χατζημάρκος: "Τα νησιά μας, μας φωτίζουν τον δρόμο"

Γιώργος Χατζημάρκος: "Τα νησιά μας, μας φωτίζουν τον δρόμο"

Σε πρωινή ανάρτηση του ο Περιφεριάρχης Γιώργος Χατζημάρκος γράφει για τις μέχρι σήμερα επιδόσεις  της τουριστικής σεζόν.

“Το ότι “απαγορεύονται” οι καλές ειδήσεις στο διαδίκτυο, είναι αρρώστια της εποχής. Οι επιδόσεις όμως της τουριστικής σεζόν μέχρι τώρα, ξεπερνούν κάθε πρόβλεψη και είναι αδιαμφισβήτητες. Και συνιστούν την πολύ καλή είδηση που είχαμε ανάγκη, δουλέψαμε για αυτή και την περιμέναμε.

Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας και τα στοιχεία που σήμερα έχουμε για Σεπτέμβριο κ Οκτώβριο είναι επίσης πάρα πολύ καλά. Αρκεί, να ελέγξουμε όσο περισσότερο μπορούμε την διάδοση του κορωνοϊού και να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμών.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, η διεθνής τουριστική αγορά και οι χώρες απο τις οποίες αντλούμε δύναμη, βγάζουν τα συμπεράσματα τους και παίρνουν τις αποφάσεις τους με βάση αυτά τα στοιχεία, . στα οποία έχουν την ίδια πρόσβαση που έχουμε όλοι, αφού είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο διαδίκτυο.

Δεν πρέπει να περιμένουμε την λήψη μέτρων για να αρχίσουμε μετά τις γνωστές, κούφιες και κουραστικές πιά επιθέσεις χολής.

Μόνοι μας !

Πρώτοι να προστατεύσουμε την υγεία μας και να θωρακίσουμε την οικονομία μας, με το να ολοκληρώσουμε την τουριστική περίοδο με τις υψηλότερες δυνατές αφίξεις κ εισπράξεις και στο μεγαλύτερο βάθος χρόνου.

Φτάνει πια η μιζέρια, φτάνει πια η συνομωσιολογία.

Πρώτοι εμείς, να αυξήσουμε την προσοχή μας στην δουλειά, στον ελεύθερο χρόνο, στις κοινωνικές επαφές, στην διασκέδαση, παντού.

Μπροστά, υπεύθυνα, συγκροτημένα, αισιόδοξα

Τα νησιά μας, μας φωτίζουν τον δρόμο”

ΓΧ