Η ανάρτηση του προπονητή Γιώργου Τριχιά για τον Αντρέα Σακελλιάδη και τη μεταγραφή του

Η ανάρτηση του προπονητή Γιώργου Τριχιά για τον Αντρέα Σακελλιάδη και τη μεταγραφή του

Σε μια εποχή που επικρατούν οι εξής απόψεις:

1. Εδώ στην επαρχία ποιος να μας δει, ξέρεις ποσά ταλέντα χάνονται;

2. Δυστυχώς αν δεν πας σε επαγγελματική ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ κανεις δεν θα ασχοληθεί μαζί σου.

3. Έλα μωρέ αν δεν έχεις γνωστό να σε βοηθήσει και να σε «σπρώξει» θα χαθείς και συ όπως άλλοι τόσοι.

4. Μικρός είναι ακόμα για την πρώτη ομάδα .Ας πάει σε μια Κ πρώτα να τον δούμε.

Μου δίνεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσω την συγκεκριμένη ιστορία μήπως και αναθεωρήσουμε κάποιοι.

Στα ερωτήματα 1&2 ο Αντρεας προέρχεται απο την Καρπαθο και επι δυο χρόνια ( πανδημία) δούλευε ατομικά με τους προπονητές του Iapetos Akadimia χωρίς επισήμους αγώνες.

Στο ερώτημα 3 ένας προπονητης αντίπαλης ομάδας του Αντρέα μου τηλεφώνησε στο ημίχρονο του μεταξύ τους φιλικού αγώνα και μου είπε ότι αξίζει να καλέσω στις προπονήσεις της Μικτής ΕΠΣ Δωδεκανήσου τον συγκεκριμένο αθλητή τον οποίο δεν γνώριζα. Τον κάλεσα στο φιλικό που ήταν προγραμματισμένο το απόγευμα της ίδιας ημέρας και από τότε έγινε βασικό μέλος της ομάδας.

Στο ερώτημα 4 οι αγώνες της Μικτης ομαδας παρακολουθήθηκαν από αρκετούς Σκαουτερ και μάνατζερ ομάδων αλλά δυστυχώς μόνο μια ομάδα προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο σε έναν αθλητή .

Η ομάδα της Καλλιθέας προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο σε έναν 15 χρόνο από την Κάρπαθο.

Άραγε τι μυστήριο να κρύβεται πίσω από αυτή την μεταγραφή 🤔🤔😂😂😂

Η απάντηση είναι ότι τα ερωτήματα 1-2-3-4 είναι απλά δικαιολογίες για όποιον δεν θέλει να προσπαθήσει και πιστεύει ότι αδικήθηκε.

Κανείς καλός δεν χάνεται όπου κι αν βρίσκεται και στο τέλος όλοι περνούμε αυτό που μας αξίζει.

Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για τον Αντρέα όχι γι αυτό που κατάφερε ή γιατι τον είχα παίχτη αλλά γιατί θα κάνει από σήμερα πολλους να αναθεωρήσουν τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν.

Εμείς οι προπονητές σου και οι ομάδες σου δεν σε βοηθήσαμε απλά σου δείξαμε τον δρόμο , ότι κατάφερες το κατάφερες μόνος σου αλλά είσαι ακόμα στην αρχή…συνέχισε να προσπαθείς.

Πολλά μπράβο στους γονείς για το ήθος του Αντρέα και στην ομάδα που ανδρώθηκε (Ιαπετος Καρπαθου).

Υ.Γ. Γιατί μια Αθηναϊκή ΠΑΕ έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε έναν 15χρονο από τα Δωδεκάνησα και 3 ΠΑΕ από τα Δωδεκανησα δεν ασχολήθηκαν μαζί του ;;🤔🤔🤔 (αυτό είναι μυστήριο..λύστε το 😂)

Γιώργος Τριχιάς

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "AKFC66.GR ΟΑνδρέας Σακελλιάδης υπέγραψε στην Athens Kallithea FC 10 Αυγούστου 2023 Î Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με την εθνική Προπαίδων τερματοφύλακα Ανδρέα Σακελλιάδη με ελεύθερη μεταγραφή."
12.8.2023
Καρπαθιακά Νέα