Ηλίας Μαστροπαύλος: Αποχωρώ ευτυχής για όσα μπόρεσα να προσφέρω και σας εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη, αντοχές και να ονειρεύεστε

Ηλίας Μαστροπαύλος: Αποχωρώ ευτυχής για όσα μπόρεσα να προσφέρω και σας εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη, αντοχές και να ονειρεύεστε

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ

Κάποτε όλα τα ταξίδια τελειώνουν όσο μακριά και να μας πάνε.

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες που θα τελειώσει και το δικό μου ταξίδι με το πλοίο «ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.Κ», μιας κι έφτασα πια στον προορισμό μου, θα ΄θελα να σας γράψω δυο λόγια από καρδιάς.

Σήμερα λοιπόν με τη σκέψη στο τέλος αυτής της πορείας θέλω με ειλικρίνεια να σας εξομολογηθώ ότι αυτά τα χρόνια ήταν για μένα πολύτιμα γιατί μου δίδαξαν την επιμονή, την υπομονή, την αντοχή και την προσήλωση στο στόχο που έβαζα κάθε φορά.

Αυτά τα χρόνια που αφιέρωσα σ΄αυτό το σκοπό δεν μπορώ παρά να τα φυλάξω με αγάπη στη μνήμη μου επειδή ο τόπος μας θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

 

Η Κάσος δεν είναι απλά ένα νησί στις εσχατιές της χώρας μας.

 

Είναι οι άνθρωποί της, τα βουνά της, τα χωριά της, τα μονοπάτια της, οι εκκλησιές της, η θάλασσά της, η πολιτιστική της κληρονομιά , η ματωμένη ιστορία της. Όλα αυτά πάσχισα να αναδείξω από τη θέση του προέδρου της ΚΟ.ΔΕ.ΔΗ.Κ κι ελπίζω να έβαλα ένα λιθαράκι σ΄αυτό το δύσκολο έργο.

Στον Δήμαρχο της Η.Ν. Κάσου Μιχ.

Ερωτοκριτο, στους συνεργάτες μου του ΔΣ της Κοινωφελούς αλλά και σε όλους όσους πορευτήκαμε μαζί λέω ένα απλό κι ειλικρινές ευχαριστώ για το νόημα και την αξία που έδωσαν σε όσα ονειρεύτηκα. Επίσης ευχαριστώ την Έπαρχο Καρπάθου- Η.Ν. Κάσου κ. Πόπη Νικολαιδου για την άψογη συνεργασία μας.

 

Είναι γεγονός ότι σε όλων των ειδών τις σχέσεις υπάρχουν κρίσεις, όμως ο τελικός απολογισμός αυτά τα τέσσερα χρόνια από αυτό το μετερίζι , έχει θετικό πρόσημο κι αυτό γιατί στο τέλος μένει η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση, τα οποία από πλευράς μου περισσεύουν για όλους σας.

Αποχωρώ ευτυχής για όσα μπόρεσα να προσφέρω και σας εύχομαι να έχετε υγεία, δύναμη, αντοχές και να ονειρεύεστε!!!

Να ονειρεύεστε γιατί τα όνειρα γεννούν την ελπίδα και με την ελπίδα η ζωή γίνεται ελαφριά και προχωράει μπροστά…

Να είστε καλά! Καλή Χρονιά!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΔΕΔΗΚ

Ηλίας Εμμ. Μαστροπαύλος.