ΙΝΚΑ12.gr Νοτίου Αιγαίου: 45+1 απλές συμβουλές για την προστασία του πλανήτη μας

ΙΝΚΑ12.gr Νοτίου Αιγαίου: 45+1 απλές συμβουλές για την προστασία του πλανήτη μας

Με το κεντρικό σύνθημα Ενημερώσου σωστά για τα δικαιώματα όπως και τις υποχρεώσεις σου, το Ινστιτούτο Προστασίας Καταναλωτών Νοτίου Αιγαίου (ΙΝΚΑ12.gr) κυκλοφορεί τετρασέλιδο έντυπο για το Περιβάλλον και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Το τετρασέλιδο έντυπο είναι ένα σημαντικό «εγχειρίδιο», το πρώτο για το 2022 και θα διανέμεται δωρεάν για να ευαισθητοποιήσει τον καθένα και καθεμιά μας στο ρόλο του ως πολίτη-καταναλωτή του Ν. Αιγαίου και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η δράση τουΙΝΚΑ12.gr αφορά όλους τους πολίτες-καταναλωτές του Νοτίου Αιγαίου συμπεριλαμβανομένων και των επισκεπτών/τουριστων μας. Ιδρύθηκε το 1997 με την απόφαση 271/1997 ως ΙΝΚΑ Ρόδου και το 2016 ως ΙΝΚΑ12.gr για το Ν. Αιγαίο. Αποτελεί ένα από τα μέλη της Γενικής Ομοσπονδίας Καταναλωτών Ελλάδος και ενεργό μέλος της επιτροπής Consumer PRO, μεταξύ των μεγαλύτερων συνδέσμων καταναλωτών στην Ευρώπη, και άρα στους σημαντικότερους φορείς και επιτροπές πρωτοβουλιών για την προστασία του καταναλωτή.

Με το νέο του εγχειρίδιο, το ΙΝΚΑ12.gr Νοτίου Αιγαίου δίνει 45+1 απλές συμβουλές για την προστασία του πλανήτη μας, και εξηγεί πως θα επιτύχουμε ένα βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης, βελτιώνοντας την καταναλωτική μας συμπεριφορά και μειώνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα του νοικοκυριού μας και την κατανάλωση ενέργειας!

Ενημερώσου και στήριξε το καταναλωτικό κίνημα και από το site μας www.INKA12.gr, το οποίο βρίσκεται σε ανακατασκευή με τη βοήθεια του κ. Καβουκλή Μιχάλη.

Το INKA12.gr γιορτάζει τα 25 χρόνια του και αφιερώνει το έτος 2022 στο περιβάλλον και τη ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Μάχεται για ένα Νότιο Αιγαίο με πλήρη συμμόρφωση και εφαρμογή της Ατζέντας των Ηνωμένων Εθνών για το 2030.

Είμαστε ανοιχτοί σε όποιον καταναλωτή θεωρεί ότι θίγονται τα συμφέροντα του και χρειάζεται τη βοήθεια μας.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ Θα βρούμε τη λύση μαζί. ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ Θα ωφεληθείς εσύ και η οικογένειά σου.

Ώρες λειτουργίας 10.00 έως 14.00

Γραφείο ΙΝΚΑ12: Κλαυδίου Πέπερ (κτίριο εφορίας) στο Τηλέφωνο 2241364874 e-mail: inka12.gr@gmail.com

Ιστοσελίδα www.INKA12.gr

8.2.2023

Καρπαθιακά Νέα