Ηρωική Κάσος: Τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου!

Ηρωική Κάσος: Τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου!

Σε ένα απόλυτα θερμό κλίμα την Τρίτη  12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού της Αγ. Μαρίνας ,   πραγματοποιήθηκε  η  Ορκωμοσία   του επανεκλεγέντα  Δημάρχου  Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Εμμ. Ερωτοκρίτου   και των  μελών  του νέου Δημοτικού  Συμβουλίου  για την Δημοτική  περίοδο  2024-2029.

Την Ορκωμοσία τέλεσε  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Καρπάθου και  Η.Ν. Κάσου  κκ Αμβρόσιος με την παρουσία της Επάρχου Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου Πόπης Νικολαϊδου των πρώην Δημάρχων Δημήτρη Ερωτόκριτου και Γιώργο Παπαγεωργίου των προϊσταμένων των  υπηρεσιών  του νησιού και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου αφού ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους όλους τους παρευρισκόμενους αλλά και τα απερχόμενα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου, ιδιαίτερα  συγκινημένος  ευχαρίστησε  τον Κασιώτικο Λαό για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του αλλά και στα μέλη της παράταξης του,  Κίνησης Κασιωτών – Κασίων δράση. Ανέφερε  χαρακτηριστικά τα παρακάτω μεταξύ των άλλων  :« Ο Κασιώτικος Λαός  μας επέλεξε, μας έδωσε μια  ισχυρή πλειοψηφία  για την οποία δεσμεύομαι εγώ προσωπικά  ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας .

Προτεραιότητα   μας  είναι  η ευημερία των πολιτών  μας .  Βασική μας  αρχή  είναι  η ΟΜΟΝΟΙΑ  η συνεργασία  σε όλα τα επίπεδα μέσα στο Δ.Σ και έξω από αυτό για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε  την ικανότητα να  παρέχουμε στους  Δημότες μας και όχι μόνο άρτιες δημοτικές υπηρεσίες .

  • Συνεργασίαμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση , σε επίπεδο Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ,
  • Συνεργασία σε επίπεδο δεύτερου βαθμού, με το Επαρχείο και την Περιφέρεια ,
  • Αλλά κυρίως η συνεργασία σε επίπεδο Κεντρικής Διοίκησης (Αποκεντρωμένη, Υπουργεία , Κυβέρνηση).

Παρά τα γραφειοκρατικά εμπόδια διεκδικήσαμε και κερδίσαμε λύσεις σε χρόνια προβλήματα του νησιού. Όμως έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας ,στην υγεία, την κοινωνική πρόνοια, στην Παιδεία, στις συγκοινωνίες, στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας – οικονομίας  (δημιουργία  ευνοϊκών  συνθηκών για την ίδρυση νέων υγιών επιχειρήσεων με συνέπεια την  δημιουργία νέων θέσεων εργασίας) κ.α

Συνεχίζουμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση χωρίς παρεκκλίσεις» .

Δελτίο τύπου

13.12.2ο23

Καρπαθιακά Νέα