Κάρπαθος: 36χρονος "survivor" ο ιδιοκτήτης του σκάφους που βρέθηκε δεμένο κάτω από τη Λαρνιώτισσα!

Κάρπαθος: 36χρονος "survivor" ο ιδιοκτήτης του σκάφους που βρέθηκε δεμένο κάτω από τη Λαρνιώτισσα!

Τέλος καλό όλα καλά (κλισέ αλλά και πόσο αληθινή φράση) για την υπόθεση του αγνοούμενου ιδιοκτήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους το οποίο βρέθηκε σε περιοχή κοντά στο νεκροταφείο της πρωτεύουσας της Καρπάθου. Μάλιστα αναγνώστες των Καρπαθιακών Νέων είχαν αναφέρει ότι σε εκείνη τη θέση υπάρχουν ισχυρά θαλάσσια ρεύματα και ίσως αυτή η υπόθεση να έκανε το Λιμενικό να τρέξει ακόμη πιο γρήγορα το θέμα.

Σήμερα το πρωι το μυστήριο λύθηκε, βρέθηκε ο ιδιοκτήτης του σκάφος GIPSY GIRL και είναι ένας θαραλλέος 36χρονος Ουκρανός, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του έναν μήνα πριν ξεσπάσει ο πόλεμος στην χώρα του! Πιο απλά, αρχές Γενάρη του 2022 εξόπλισε το σκάφος, που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχει αρκετές ιδιοκατασκευές και ξεκίνησε για ένα μακρύ ταξίδι. Ήδη είναι στη θάλασσα 18 μήνες και συνεχίζει και είναι βέβαιο ότι μετά αυτό το μακρύ ταξίδι θα είναι έτοιμος να γράψει τουλάχιστον ένα βιβλίο.

Μια μηχανική βλάβη τον ανάγκασε να δέσει στην Κάρπαθο να βγει στη στεριά και να ψάξει τρόπο για να την επιδιορθώσει. Ο 36χρονος ήδη έδωσε κατάθεση στις Λιμενικές αρχές της Καρπάθου.

17.8.2023

Καρπαθιακά Νέα