Κάρπαθος-Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω-κάτω στις σχεδιαζόμενες παρατάξεις;

Κάρπαθος-Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Νέο πρόσωπο φέρνει τα πάνω-κάτω στις σχεδιαζόμενες παρατάξεις;

Έντονη κινητικότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Καρπάθου. Ενώ πρόσφατα γράφαμε ότι κλείνουμε σε αντιπαράθεση μεταξύ των κυρίων Μανωλάκη και Φελλουζή, υπάρχει μεγάλη φημολογία για ακόμη έναν υποψήφιο! Στις κουβέντες συμμετέχουν δυνατά ονόματα και αν είναι αλήθεια, αν ισχύουν όσα ακούγονται, η συμμετοχή του θα προκαλέσει αναστάτωση σε πολλούς που επιθυμούν να κατέβουν στις εκλογές.

Πάμε για τρεις παρατάξεις ή η νέα παρουσία θα φέρει τα πάνω – κάτω στους σχεδιασμούς και θα παραμείνουμε στις δυο, αλλά η μια θα είναι διευρυμένη και με το νέο πρόσωπο επικεφαλής;

Στο «μέτωπο» των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων, οι προσπάθειες για να υπάρξουν συμμετοχές και νέα πρόσωπα συνεχίζουν.  Και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει καμιά διακήρυξη, καμιά επίσημη ανακοίνωση με λίστα ονομάτων ή έστω υποστηρικτών. Με ενδιαφέρον περιμένουμε και την παρουσία των γυναικών μέσα στο δήμο Καρπάθου.

Η παρατεταμένη αναστάτωση του δημοτικού συμβουλίου, την οποία και παρακολούθησαν από τα ραδιόφωνα τους οι δημότες της Καρπάθου, έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό, έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποιοι τελικά θα είναι εκείνοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο της Καρπάθου.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι το σοβαρότερο ερώτημα. θα υπάρξουν άραγε ουσιαστικές δεσμεύσεις και επικαιροποιημένοι στόχοι για την επόμενη διοίκηση;  Σε συνδυασμό με το κύρος υποψηφίων θα μπορέσουν να πείσουν τους Καρπάθιους;

 

26.2.2023

Καρπαθιακά Νέα