Κάρπαθος: Σε δίκη 25χρονος Πακιστανός για τον βιασμό 11χρονης

Κάρπαθος: Σε δίκη 25χρονος Πακιστανός για τον βιασμό 11χρονης

Ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη, ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε πως το κορίτσι ήταν ανήλικο

Σε δίκη  παραπέμπεται 25χρονος Πακιστανός,  κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανήλικης, που δεν είχε συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ο κατηγορούμενος, που συνελήφθη, στην Κάρπαθο, τον περσινό Απρίλιο, έχει ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενος και η προφυλάκισή του στα Γρεβενά έχει παραταθεί μέχρι την 25η Οκτωβρίου.

Η καταγγελία για το αδίκημα προήλθε από τη μητέρα της 11χρονης, και ακολούθησε η σύλληψη του δράστη. 

Η 11χρονη, την ημέρα της καταγγελίας, εντοπίστηκε να βγαίνει από διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται κοντά στην οικία όπου διαμένει ο Πακιστανός.

Η ανήλικη εκμυστηρεύτηκε στην αδελφή της ότι είχε βρεθεί ξανά με τον κατηγορούμενο στην οικία του, ο οποίος την είχε φιλήσει επανειλημμένως στο στόμα και την είχε εξαναγκάσει σε τέλεση ασελγούς πράξης.

Την πρώτη φορά, το παιδί ήταν γυμνό από την μέση και πάνω και ο κατηγορούμενος την φίλησε και την θώπευσε στο στήθος, ενώ ενήργησε και ασελγή πράξη.

Ο κατηγορούμενος όταν συνελήφθη, ομολόγησε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε ότι το κορίτσι ήταν ανήλικο.

Σε καταθέσεις μαρτύρων υποστηρίζεται ότι ο Πακιστανός γνωρίστηκε με την 11χρονη έξω από δημοτικό σχολείο.

Επίσης, η αδελφή της είχε κάνει παρατήρηση στον Πακιστανό να μην πλησιάζει το παιδί και εκείνος είχε επιχειρήσει να ανοίξει συζήτηση μαζί της.

Φέρεται να προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος όταν φίλησε το παιδί στην πρώτη τους συνάντηση εκείνο τρόμαξε και έφυγε.

Την δεύτερη φορά το παρέσυρε λέγοντάς του ότι ήθελε να την κεράσει ένα αναψυκτικό.

Περιγράφεται, πάντως, σε κατάθεση ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ τους έγιναν με την χρήση βίας.

Πηγή: www.dimokratiki.gr